Onverwacht einde bij Vandaag Inside: ''Niemand zag dit aankomen''

Entertainment
door Roland
woensdag, 13 maart 2024 om 22:08
johan1
Het is hommeles bij Vandaag Inside met aan de ene kant de vaste formatie van het programma en aan de andere kant Özcan Akyol. Reden daarvan is de penibele situatie waarin laatstgenoemde zich bevindt, na het spreekwoordelijke mes dat hij in de rug van Matthijs van Nieuwkerk stak.

'Verkeerde voorstelling'

Eus zou vanavond in de uitzending zitten, maar belde af. In de voorgaande weken suggereerde hij meermaals dat er een video in omloop was, waarop Van Nieuwkerk zich schandelijk misdroeg. Toen de video uiteindelijk in de media kwam, bleek er niets aan de hand.
Niet alleen bij VI deed Eus deze uitspraken. Hij blijkt ook naar zenderbaas Jan Slagter te zijn gestapt. Die heeft hij wijsgemaakt dat het om een 'zeer ernstig filmpje' zou gaan. Slagter is laaiend en vindt dat hij volledig op het verkeerde been is gezet.

Einde verhaal voor Eus

De Turkse Nederlander kan onmogelijk nog serieus worden genomen, zo is Johan Derksen van mening. Ook is nu duidelijk dat Eus achter de schermen bij Vandaag Inside, 'verschillende versies' heeft opgehangen over zijn vriend Matthijs.
Het verhaal dat hij René van der Gijp vertelde, bleek gelogen. ''Maar René heeft hem op basis daarvan wel op televisie zitten verdedigen.''

Totale escalatie

Het is nu dus flink uit de hand gelopen. Albert Verlinde vroeg gisteren of Eus nog komt, maar volgens Wilfred Genee is dat uit den boze. ''Hij heeft aangegeven dat hij het nu even laat lopen, omdat hij steeds moet herhalen wat hij gezegd heeft vermoeiend vindt.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19