Steenrijk, Straatarm-kijkers kunnen niet geloven wat ze zien en laten van zich horen

Entertainment
door Roland
donderdag, 13 juni 2024 om 11:06
jeffrey en celvin
De nieuwste aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm heeft gisteren hartverwarmende reacties opgeleverd van kijkers. In eerste instantie noemen mensen de rijke Levi een 'patsertje'. Dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Hij heeft een hart van goud.

Levi en Esmeralda

In de uitzending van gisteren zagen we de rijke Levi, Esmeralda en hun kinderen Jay, Jenna-Lyn en Jazz. In de luxe villa in Zeeland is er aan niets gebrek.
Dat klinkt natuurlijk mooi, maar Levi weet hoe het is om weinig geld te hebben. Hij is verslaafd geweest aan een aantal dingen. ''Ik ben gokverslaafd geweest, ik dronk veel en heb een beetje alles qua drugs gedaan.'' Het is de ontmoeting met vrouw Esmeralda geweest die alles heeft veranderd. ''Zij is mijn redding geweest'', zo geeft hij eerlijk toe.
Inmiddels is Levi eigenaar van een goedlopend schildersbedrijf. De situatie zit anders in elkaar voor Jeffrey en zijn zoon Celvin.

Jeffrey en Celvin

De twee moeten rondkomen van vijftig euro per week. De woning in Enschede ziet er niet uit. In enkele kamers ligt niet eens een vloer. De muren zijn kaal en er hangen geen gordijnen.
Het is een bizarre gewaarwording en tegelijkertijd een eye-opener voor kijkers. Want dit gun je je ergste vijand niet. Gelukkig is Jeffrey bijna schuldenvrij.

Renovatie

Levi en zijn gezin hebben het moeilijk in de woning van Jeffrey en Celvin. En dan besluit Levi het gezin te hulp te schieten.
Hij roept een klein legertje op om een nieuwe vloer te laten leggen. Ook worden er gordijnen opgehangen, en worden de muren geverfd. Het eindresultaat is hartstikke mooi.
En daar blijft het niet bij. Op X zijn kijkers een soortvan inzamelingsactie gestart voor Jeffrey en Celvin. En dit gaat momenteel ontzettend hard. Onderstaand enkele reacties:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Wij vinden het hartverwarmend wat er voor Jeffrey en Celvin wordt gedaan. Deel dit bericht zodat nog veel meer mensen dit lezen.

NET BINNEN

eva over mijn lijk

OML-Eva deelt intens verdriet: ''Het is nog erger''

jul 18, 10:50

Eva, die bekend is geworden door haar deelname aan het programma Over Mijn Lijk, heeft via haar Instagramkanaal 'Longeneeslijk' bekendgemaakt opnieuw een tegenslag te hebben gekregen. Het gaat om een...

rene

B&B Vol Liefde-Rene betrapt, blijkt al een vriendin te hebben

jul 18, 9:47

B&B Vol Liefde 2024 is pas net van start gegaan en het is nu al flink mis. Dat heeft alles te maken met deelnemerΒ RenΓ©. Die is naar Griekenland gereisd in een poging het hart van Iris te veroveren, ma...

mart hoogkamer

Mart Hoogkamer praat mond voorbij en verklapt nu al babynaam

jul 18, 9:12

Mart Hoogkamer en zijn beeldschone vriendin Jennifer zijn in verwachting van hun eerste kind. De aanstaande vader, Mart dus, heeft nu alvast onthuld wat de naam van de spruit gaat worden. En dat is op...

tomas salas zsvlta6yarw unsplash 1

Monsterhitte op komst: Op deze dag gaan we echt wegsmelten''

jul 17, 9:21

Na weken van ellendig weer, lijkt het erop dat de zomer gaat losbarsten. Aankomende zaterdag staat ons een snikhete dag te wachten. Het kan wel 32 graden worden. Maar eerst gaan we het hebben over wat...