Vandaag Inside verbaast iedereen met tafelgast: ''Hij is hier vanavond''

Entertainment
door Roland
maandag, 01 april 2024 om 12:13
vandaaginside
Recent liet royaltydeskundige Rick Evers in de rubriek de Wandelgangen al weten dat onze koning Willem-Alexander een megafan is van het programma Vandaag Inside. En wat blijkt? Die schuift vanavond aan bij de talkshow. Ja, dat lees je goed: Willem in VI!

Willem-Alexander schuift aan

Op de website van Vandaag Inside wordt gemeldt dat de koning een Paasdiner op Paleis Huis ten Bosch heeft afgeslagen, zodat hij vanavond in de uitzending kan plaatsnemen.
Onlangs liet Johan Derksen weten dat hij vond dat de koning gewoon een keer moet langskomen. ''Mark Rutte heeft het goede voorbeeld gegeven. Willem kan zo langskomen. Dan zetten we een potje bier voor hem neer. Geen enkel probleem'', aldus de snor.

Máxima aan de bar

De koning schuift vanavond dus aan als tafelgast bij Vandaag Inside. Het programma meldt op haar site dat er nog geen duidelijkheid is omtrent koningin Máxima. ''Het is bij ons nog niet bekend of zij aan de bal zal zitten.''
Pikant is dat de koning met regelmaat bespot wordt in het programma. Zoals bekend is Johan Derksen bepaald geen fan van het koningshuis in het algemeen. Of Willem-Alexander vanavond echt komt, valt nog te bezien. In het kader van 1 april, zou het een grap kunnen zijn.
Anyway, Shownieuws maakt inmiddels ook melding van zijn komst. Er is maar 1 manier om erachter te komen en dat is je televisie vanavond afstemmen op SBS. Vandaag Inside begint om 21.35 uur.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19