Grote storing bij Rabobank: mensen kunnen niet bij hun geld

Nieuws
door Roland
vrijdag, 31 mei 2024 om 12:12
rabobank
Slecht nieuws voor klanten van de Rabobank. Op de website allestoringen.nl geven duizenden mensen nu aan dat ze niet bij hun geld kunnen. De meeste problemen lijken er te zijn met overboeken. Dat schijnt nu niet te lukken. De frustratie is groot bij klanten.

Storing Rabobank

Vanmorgen ging het rond 10.00 uur helemaal fout. Klanten konden wel inloggen, maar het saldo leek compleet te zijn verdwenen.
Daardoor kon er ook niets overgeboekt worden. Op de website Allestoringen.nl kwamen ruim 31.000 klachten binnen over de bank. Maar liefst 91 procent van de meldingen ging over een probleem met overboeken. Op de storingssite ging het dan ook helemaal los.
Maar ook op social media, waaronder X (Twitter) deelden woeste klanten hun frustraties. ''Ik kan geen geld van m'n spaarpotje halen, terwijl er genoeg in zit'', aldus ene Kimberley.

Excuses voor het ongemak

Rabobank heeft laten weten dat er inderdaad sprake is van een storing. ''Door een technisch probleem kun je op dit moment niet overboeken. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor eventueel ongemak'', aldus de bank.
Extra pikant is dat de Rabobank bekend heeft gemaakt dat de tarieven voor betaalrekeningen per 1 juli flink omhoog gaan. Een slechtere timing had bijna niet gekund.

Verholpen?

Inmiddels lijkt het erop dat de meeste mensen weer kunnen overboeken, al komen er nog steeds meldingen binnen.
Heb jij ook last gehad van de storing en kun jij nu wel weer geld overmaken? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht!

Pinstoring

Begin maart was het ook al flink raak bij de Rabobank. Toen kon niemand pinnen en dat zorgde voor enorm veel irritatie onder klanten.
Over pinstoringen gesproken. Eerder deze maand was er een massale pinstoring, die zich voornamelijk leek voor te doen in de Randstad. In dit artikel lees je daar meer over.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...