Grote storing bij Rabobank: mensen kunnen niet bij hun geld

Nieuws
door Roland
vrijdag, 31 mei 2024 om 12:12
rabobank
Slecht nieuws voor klanten van de Rabobank. Op de website allestoringen.nl geven duizenden mensen nu aan dat ze niet bij hun geld kunnen. De meeste problemen lijken er te zijn met overboeken. Dat schijnt nu niet te lukken. De frustratie is groot bij klanten.

Storing Rabobank

Vanmorgen ging het rond 10.00 uur helemaal fout. Klanten konden wel inloggen, maar het saldo leek compleet te zijn verdwenen.
Daardoor kon er ook niets overgeboekt worden. Op de website Allestoringen.nl kwamen ruim 31.000 klachten binnen over de bank. Maar liefst 91 procent van de meldingen ging over een probleem met overboeken. Op de storingssite ging het dan ook helemaal los.
Maar ook op social media, waaronder X (Twitter) deelden woeste klanten hun frustraties. ''Ik kan geen geld van m'n spaarpotje halen, terwijl er genoeg in zit'', aldus ene Kimberley.

Excuses voor het ongemak

Rabobank heeft laten weten dat er inderdaad sprake is van een storing. ''Door een technisch probleem kun je op dit moment niet overboeken. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor eventueel ongemak'', aldus de bank.
Extra pikant is dat de Rabobank bekend heeft gemaakt dat de tarieven voor betaalrekeningen per 1 juli flink omhoog gaan. Een slechtere timing had bijna niet gekund.

Verholpen?

Inmiddels lijkt het erop dat de meeste mensen weer kunnen overboeken, al komen er nog steeds meldingen binnen.
Heb jij ook last gehad van de storing en kun jij nu wel weer geld overmaken? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht!

Pinstoring

Begin maart was het ook al flink raak bij de Rabobank. Toen kon niemand pinnen en dat zorgde voor enorm veel irritatie onder klanten.
Over pinstoringen gesproken. Eerder deze maand was er een massale pinstoring, die zich voornamelijk leek voor te doen in de Randstad. In dit artikel lees je daar meer over.

NET BINNEN

henk jan bb vol liefde

Henk Jan is alles kwijtgeraakt voor B&B Vol Liefde

sep 07, 12:05

Henk Jan was dit seizoen kortstondig te zien in B&B Vol Liefde. Hij reisde af naar Arno in de hoop liefde te vinden, maar dit mislukte. In gesprek met RTL Boulevard doet hij een boekje open over de he...

esther bb vol liefde

Eindelijk duidelijkheid: Deelneemster laat weten wie B&B-Esther echt is

sep 07, 11:47

Tot groot verdriet van kijkers zit het huidige seizoen van B&B Vol Liefde er bijna op. Maar voordat het echt zover is, komt Margreeth nog even met een onthulling op de proppen. Het gaat over Esther, d...

pexels mikhail nilov 6963036

''Ik vind mijn man te dik, hij moet betalen als hij met mij naar bed wil''

sep 07, 11:05

Een Taiwanese man heeft een scheiding aangevraagd omdat zijn vrouw van hem eist dat hij betaalt voor seks met haar. De vrouw vindt haar man 'te dik' en daardoor zijn de bedprestaties niet naar wens. E...

road 5903402 1280

Weerman weet het zeker: hier gaat het volgende week sneeuwen

sep 07, 10:24

Dit weekend kunnen we genieten van heerlijke warme temperaturen. Weerman Michael van de Poel heeft echter geconstateerd dat er Arctische lucht onderweg is. Vanuit de poolstreken trekt dit weerpatroon...