Onheilspellende weersverwachting: ''Het gaat finaal los''

Nieuws
door Roland
zaterdag, 13 april 2024 om 15:43
pexels greg 2418664 2
Het prachtige lenteweer van vandaag is helaas maar van tijdelijke aard. De komende dagen verandert het weerbeeld gigantisch. Weerman Robert de Vries meldt dat het vanaf maandag helemaal gaat omslaan. En het ziet er niet best uit.

Weer morgen

Vandaag genieten we in ons bomvolle kikkerlandje van aangenaam weer. Ondanks de sluierbewolking is het nu lekker warm. De temperaturen liggen tussen de 21 en 24 graden. Slechts in het uiterste noorden blijft het onder de 20 graden.
Morgen wordt het al een stuk minder. In de loop van de nacht neemt de bewolking flink toe, waarbij het zachtjes gaat motregenen. De temperaturen gaan naar beneden en het wordt niet warmer dan 12 tot 17 graden. De wind in het noordelijk kustgebied zal krachtig zijn.

Weer maandag

Vanaf maandag staat ons echt horrorweer te wachten. Weerman De Vries voorspelt een 'gure week', waarbij het niet alleen gaat regenen. Overmorgen kunnen we ook ferme hagelbuien verwachten. Daarnaast kunnen we ook plaatselijk nog onweer verwachten.
Wat zegt Weerplaza hierover? Zij bevestigen het weerbeeld. ''Een noordwestelijke stroming brengt maandag de koelere lucht en talrijke buien met zich mee.''
De maximale temperaturen komen uit tussen de 10 en 12 graden, maar de stevige noordwestenwind laat het erg koud aanvoelen. In het hele land kunnen zware windstoten voorkomen die zo'n 75 kilometer per uur halen. Een winterjas is dus geen overbodige luxe.

NET BINNEN

victor abeln

Barman Victor stopt per direct bij First Dates en DIT is de reden

apr 29, 20:01
expeditie robinson

Uitgelekt: Dit zijn alle 16 deelnemers van Expeditie Robinson 2024

apr 29, 14:41
joost klein

Joost Klein laaiend op Eurovisie: ''Dit is niet mijn stijl''

apr 29, 13:59
moon

'Monique Westenberg (46) gaat verder als man'

apr 28, 20:29