Joost Klein laaiend op Eurovisie: ''Dit is niet mijn stijl''

BNers
door Roland
maandag, 29 april 2024 om 13:59
joost klein
Het Songfestival-avontuur van Joost Klein begint vandaag officieel. Hij moest vanmorgen vroeg op en had 20! koffers bij zich op het vliegveld. Joost heeft er zin in, al uitte hij tegen de aanwezige pers nog wel flink kritiek op de organisatie achter Eurovisie.

Europapa

Sinds Joost het nummer Europapa uitbracht, is het hard gegaan met de artiest. Inmiddels is hij landelijk bekend en is het lied al meer dan 21! miljoen keer beluisterd op YouTube. En dan hebben we het nog niet eens over alle streams op Spotify.
Veel mensen zijn dolenthousiast over Europapa. Er zijn echter ook mensen die het helemaal niks vinden, zoals PVV-Kamerlid Dion Graus. De bookmakers geven hem een aanzienlijke kans om te winnen. Hij staat inmiddels zelfs in de topdrie grootste kanshebbers.

'Verpest de grap'

Vanmorgen was het dan eindelijk zover: na maanden wachten stapte hij op het vliegtuig naar Zweden. Best een kort vluchtje gelukkig.
Joost zijn droom gaat uitkomen en daar is hij dankbaar voor. Al is er wel iets wat hem ontzettend stoort. Tegen de aanwezige pers vertelt hij niet blij te zijn met de organisatie achter Eurovisie. Die delen namelijk de beelden van zijn repetities.
''Dat verpest de grap een beetje'', aldus Joost die ook kritiek uit op de social media van Eurovisie. ''Dat is niet helemaal mijn stijl.''
Klein vindt het niet normaal dat Eurovisie foto's en video's van zijn repetities deelt, omdat ze daarmee al veel prijsgeven betreffende zijn act. ''Je gaat toch ook niet bij een goochelaar de repetities filmen?'' Morgen staat zijn eerste repetitie op de planning. Vrijdag volgt de tweede.

Eurovisie finale

Vorig jaar deden Mia Nicolai en Dion Cooper mee aan het Songfestival. Hun repetities waren kansloos, maar de deelname zelf ook. Ons land haalde de finale niet eens. Toch besloot Mia onlangs als zangcoach aan de slag te gaan. Dat leidde tot duizenden hilarische reacties.
Joost gaat vermoedelijk hoog eindigen. Paragnost Liesbeth van Dijk heeft doorgekregen dat hij derde wordt. Op 9 mei aanstaande strijdt hij met vijftien andere landen in de tweede halve finale om tien finaletickets. GO JOOST!

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...