Wereldberoemde artiest aangehouden op Schiphol met verboden middelen in bagage

Nieuws
door Roland
zaterdag, 25 mei 2024 om 21:49
minaj
Rapper en zangeres Nicki Minaj is aangehouden op luchthaven Schiphol. De Amerikaanse zou in het bezit zijn geweest van softdrugs in haar bagage en is op heterdaad betrapt. Frappant is dat Minaj de aanhouding gewoon zelf via X (Twitter) bekendmaakt.

Nicki Minaj

De marechaussee laat aan NU.nl weten dat 'een Amerikaanse vrouw' is opgepakt in verband met het bezit van softdrugs.
"We noemen nooit namen. We begrijpen dat een vrouw van alles op sociale media heeft geschreven." Maar die identiteit verzwijgen blijkt in dit geval niet nodig. Minaj deelt haar arrestatie namelijk gewoon zelf op X. Ook is te zien hoe ze in discussie gaat met een agent.
De rapper ontkent in eerste instantie dat ze drugs bij zich heeft,. De agent dirigeert haar daarop richting een arrestantenbusje. Minaj weigert daar in eerste instantie plaats in te nemen en vraagt om een advocaat.
Enfin, ze wil weten waar ze naartoe gebracht wordt. Dat blijkt het politiebureau te zijn. Ze zou vanavond gaan optreden in het Britse Manchester.
De kans dat dat nog doorgaat is miniem, aangezien Minaj momenteel nog steeds vastzit. Amerikaanse media reageren massaal op de aanhouding. Ook op X is het flink raak. De hashtag ´#freenicki is trending en haar fans reageren verontwaardigd.

Wiet is toch legaal?

Veel Amerikanen zijn stomverbaasd dat Nicki Minaj is opgepakt in een land waar wiet legaal is. Dat klopt niet, want wiet is in de eerste plaats helemaal niet legaal in Nederland. Er is een gedoogbeleid, en dat betekent iets anders.

😩 now they said they found weed & that another group of ppl have to come here to weigh the pre-rolls. Keep in mind they took my bags without consent. My security has already advised them those pre-rolls belong to him. Oh yea & the pilot wants me to take my ig post down.

30.6K
Reply

They’re being paid big money to try to sabotage my tour b/c soooooo many ppl are mad that it’s this successful & they can’t eat off me. They got caught stealing money from my travel/jets. Got fired. Got mad. Etc.

21.0K
Reply

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...