Wereldberoemde artiest aangehouden op Schiphol met verboden middelen in bagage

Nieuws
door Roland
zaterdag, 25 mei 2024 om 21:49
minaj
Rapper en zangeres Nicki Minaj is aangehouden op luchthaven Schiphol. De Amerikaanse zou in het bezit zijn geweest van softdrugs in haar bagage en is op heterdaad betrapt. Frappant is dat Minaj de aanhouding gewoon zelf via X (Twitter) bekendmaakt.

Nicki Minaj

De marechaussee laat aan NU.nl weten dat 'een Amerikaanse vrouw' is opgepakt in verband met het bezit van softdrugs.
"We noemen nooit namen. We begrijpen dat een vrouw van alles op sociale media heeft geschreven." Maar die identiteit verzwijgen blijkt in dit geval niet nodig. Minaj deelt haar arrestatie namelijk gewoon zelf op X. Ook is te zien hoe ze in discussie gaat met een agent.
De rapper ontkent in eerste instantie dat ze drugs bij zich heeft,. De agent dirigeert haar daarop richting een arrestantenbusje. Minaj weigert daar in eerste instantie plaats in te nemen en vraagt om een advocaat.
Enfin, ze wil weten waar ze naartoe gebracht wordt. Dat blijkt het politiebureau te zijn. Ze zou vanavond gaan optreden in het Britse Manchester.
De kans dat dat nog doorgaat is miniem, aangezien Minaj momenteel nog steeds vastzit. Amerikaanse media reageren massaal op de aanhouding. Ook op X is het flink raak. De hashtag 麓#freenicki is trending en haar fans reageren verontwaardigd.

Wiet is toch legaal?

Veel Amerikanen zijn stomverbaasd dat Nicki Minaj is opgepakt in een land waar wiet legaal is. Dat klopt niet, want wiet is in de eerste plaats helemaal niet legaal in Nederland. Er is een gedoogbeleid, en dat betekent iets anders.

馃槱 now they said they found weed & that another group of ppl have to come here to weigh the pre-rolls. Keep in mind they took my bags without consent. My security has already advised them those pre-rolls belong to him. Oh yea & the pilot wants me to take my ig post down.

30.3K
Reply

They鈥檙e being paid big money to try to sabotage my tour b/c soooooo many ppl are mad that it鈥檚 this successful & they can鈥檛 eat off me. They got caught stealing money from my travel/jets. Got fired. Got mad. Etc.

20.8K
Reply

NET BINNEN

martijn krabbe

KZK-Alex komt met langverwachte update over Martijn Krabb茅

jul 27, 9:46

Martijn Krabb茅 is al enige tijd ziek. Kopen Zonder Kijken-collega Alex van Keulen heeft hem recent gesproken en deelt nieuws over de geliefde presentator.Alex heeft Martijn vorige week nog gesproken,...

jacques dancona

Jacques d鈥橝ncona (86) plotseling overleden

jul 27, 9:45

Een verdrietig bericht. Jacques d'Ancona is in zijn woonplaats Paterswolde overleden op 86-jarige leeftijd. Dat meldt het Dagblad van het Noorden."Jacques d鈥橝ncona dacht er niet over om te stoppen met...

eva over mijn lijk

OML-Eva deelt update: ''Had dit wel verwacht''

jul 26, 18:16

Dat het niet goed gaat met de gezondheid van Eva, die je kunt kennen van Over Mijn Lijk, is helaas al een tijdje bekend. Recent besloot ze te stoppen met een chemokuur, en nu deelt ze nieuws over een...

charlotte

B&B-Charlotte verklapt uitkomst liefdesavontuur Mike

jul 26, 16:14

Tussen Charlotte en B&B-eigenaar Mike, die in Spanje een boerderij en een verhuurbedrijf voor zijn jetski's verhuurt, is het helaas niets geworden. Bij RTL Boulevard blikt Charlotte terug op het korte...