Vandaag Inside is weer terug op de buis. Gister behaalde het programma maar liefst 1,5 miljoen kijkers nadat ze twee weken weg waren geweest. Wat blijkt nu? Het trio heeft gister door laten schemeren dat ze gepolst zijn voor een eigen talkshow op de Publieke omroep.

“Dat is echt serieus waar”

Dat is wat René erover zei. Volgens hem stonden de omroepen te popelen om ze weg te kapen bij Talpa. Sterker nog, ze wilden hen op de plek van Khalid & Sophie zetten. Na afloop van de uitzending van gister stond de pers op hen te wachten. Tijdens het interview deelden Genee en van der Gijp alle details.

BEKIJK OOK:  Barbie gaat haar vriend bezoeken in de bajes: ”Ik hou van jou, Robbie!”

René vertelde hierover dat Johan hem contacteerde: “Die kwam op een gegeven moment inderdaad met het idee dat we een aanbieding hadden van Op1 om dat Khalid & Sophie over te nemen vijf keer in de week. Ja, echt serieus. Ja. Toen heb ik tegen Wilfred gezegd: ‘Weet je? Laten we nou gewoon afwachten, weet je wel.’”

VI-trio wegkapen

RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting kon zijn oren niet geloven: “Nee, maar René, je lult nu toch gewoon?” Waarop René antwoordde: “Nee, dat is echt serieus waar. Van augustus tot zeg maar december en dan weer tot april, mei of juni.” Toch wilde Wilfred er eigenlijk geen uitspraken over doen, omdat het contact met Johan was gezocht: “Je moet hiervoor bij Johan zijn. Johan heeft dit volgens mij naar buiten gebracht dit.”

BEKIJK OOK:  Schokkend: Vandaag Inside tafelgast Özcan Akyol en zelfs zijn gezin ernstig bedreigd

Toch was dit nooit een serieuze optie, aldus Wilfred: “Het is niet meteen een overweging geweest op het moment dat je nog in gesprek bent met de zender waarvoor je werkt. Ik bedoel: ik ben wel enigszins kritisch op die zender, maar die zender is ook altijd heel goed voor ons geweest. Er zitten twee kanten aan. Zolang je daarover in gesprek bent, is dat andere natuurlijk nooit een optie.”


Like it? Share with your friends!