Na een afwezigheid van iets meer dan twee weken, keert het beruchte Vandaag Inside vanavond weer terug op het vertrouwde SBS6.

Zoals bekend stopte het programma eind april abrupt, nadat er veel ophef ontstond over uitspraken van Johan Derksen (73). Die zei zo’n 50 jaar geleden een bewusteloze vrouw met een kaars gepenetreerd te hebben, maar nuanceerde dat later weer. Door alle ophef besloot hij de handdoek in de ring te gooien, waarna de stekker uit het programma werd getrokken.

BEKIJK OOK:  Wat is het salaris van Mark Rutte? Het inkomen van de premier tot op de cent uitgelegd

Vandaag Inside vanavond terug op televisie, met ingrijpende wijziging

Na een gesprek met John de Mol besloot het iconische trio een comeback te maken, die dus vanavond aanvangt. Wie de tafelgast is, is niet bekend.

Poll Maker
Ingrijpende wijziging

Het Algemeen Dagblad meldde gisteren dat er een ingrijpende wijziging gaat plaatsvinden aan het programma. Bij nader inzien heeft dat weinig te maken met het format, maar slaat dat op de duur.

Normaliter zou de laatste uitzending van dit seizoen plaatsvinden op 3 juni. Omdat vanaf 29 april tot en met 15 mei geen uitzending is geweest, heeft Talpa besloten om het programma minimaal twee weken langer uit te zenden. Het is zelfs mogelijk om dat wederom te verlengen.

BEKIJK OOK:  Aangifte tegen Johnny de Mol ligt op straat, verbijsterende reacties

 


Like it? Share with your friends!