Depay verrast iedereen met nieuwe look: ''Dit slaat echt alles''

Sport
door Roland
zaterdag, 29 juni 2024 om 19:27
depay
Memphis Depay is er weer in geslaagd de aandacht op zich te laten vestigen. De Oranje-international was al weken in de media vanwege zijn witte zweetband, en heeft nu besloten zijn kapsel (en de kleur van de zweetband) te veranderen. ''Dit slaat echt alles.''

Memphis Depay

Het EK verloopt voor Oranje nog niet zoals men wil. Tegen Polen werd er met de hakken over sloot gewonnen, maar tegen Frankrijk en Oostenrijk was het niks.
Voordat het EK voetbal startte, besloot Memphis doodleuk met een witte zweetband om zijn knikker te spelen. Bondscoach Ronald Koeman was daar niet van gediend, zo gaf hij op een persconferentie aan. Maar hij greep ook niet in.
En dus speelde Depay drie wedstrijden met hoofdband. Depay kreeg van Voetbal International een 5,5 voor het optreden tegen Polen.
Tegen Frankrijk kreeg hij een 4 en tegen Oostenrijk een 6.5. Dan kom je gemiddeld uit op een 5.3 over deze 3 duels. Huilen dus.

Metamorfose

De kritiek op hem kan hem overigens weinig schelen. Vorige week bracht hij een rapnummer uit die hij samen met Akwasi had opgenomen. Het nummer heet 'Bedankt Voor Je Mening'. Je kunt wel raden waar dat precies over gaat.
Vandaag verscheen Memphis met een compleet nieuwe look op de training. De witte zweetband, die hij speciaal had laten bedrukken, is ingeruild voor een zwarte.
Ook heeft hij geen vlechtjes meer op zijn knar, maar heeft hij gekozen voor een nieuwe coupe. Op social media gaat het weer ouderwets los.
Uit de meeste reacties valt op te merken dat Depay meer bezig zou zijn met zijn uiterlijk dan met zijn spel. En dat vinden fans zorgelijk.
Onderstaand een foto:

Poll

NET BINNEN

aran bade

Aran Bade eerlijk over onderzoek: Dit heeft de EBU echt gedaan

jul 01, 22:11

Aran Bade, die over het Songfestival banjerde en als een soort Saskia Belleman verslag deed van alles wat er gebeurde, is niet te spreken over het rapport dat de EBU vandaag op haar site heeft gepubli...

eva

OML-Eva deelt intens verdrietig nieuws: ''De hel''

jul 01, 21:11

Eva, die je kunt kennen van het televisieprogramma Over Mijn Lijk, is vrijwel altijd positief ingesteld. Maar vandaag laat ze haar kwetsbare kant zien via Instagram. In een zeer emotioneel bericht sch...

joost klein

EBU deelt eindelijk langverwacht rapport, fans gaan helemaal los

jul 01, 17:31

De European Broadcast Union (EBU) heeft zojuist het langverwachte rapport naar buiten gebracht. Fans waren hier ontzettend benieuwd naar, omdat de diskwalificatie van Joost Klein vermoedelijk ook aan...

louisa janssen

Louisa Janssen deelt vreselijk verdriet: ''Bouw op jezelf''

jul 01, 13:56

Louisa Janssen zit er helemaal doorheen. De realityster is erachter gekomen dat ze veel mensen om zich heen heeft, die van haar willen profiteren. In een post op Instagram deelt ze het vreselijke verd...