Depay verrast iedereen met nieuwe look: ''Dit slaat echt alles''

Sport
door Roland
zaterdag, 29 juni 2024 om 19:27
depay
Memphis Depay is er weer in geslaagd de aandacht op zich te laten vestigen. De Oranje-international was al weken in de media vanwege zijn witte zweetband, en heeft nu besloten zijn kapsel (en de kleur van de zweetband) te veranderen. ''Dit slaat echt alles.''

Memphis Depay

Het EK verloopt voor Oranje nog niet zoals men wil. Tegen Polen werd er met de hakken over sloot gewonnen, maar tegen Frankrijk en Oostenrijk was het niks.
Voordat het EK voetbal startte, besloot Memphis doodleuk met een witte zweetband om zijn knikker te spelen. Bondscoach Ronald Koeman was daar niet van gediend, zo gaf hij op een persconferentie aan. Maar hij greep ook niet in.
En dus speelde Depay drie wedstrijden met hoofdband. Depay kreeg van Voetbal International een 5,5 voor het optreden tegen Polen.
Tegen Frankrijk kreeg hij een 4 en tegen Oostenrijk een 6.5. Dan kom je gemiddeld uit op een 5.3 over deze 3 duels. Huilen dus.

Metamorfose

De kritiek op hem kan hem overigens weinig schelen. Vorige week bracht hij een rapnummer uit die hij samen met Akwasi had opgenomen. Het nummer heet 'Bedankt Voor Je Mening'. Je kunt wel raden waar dat precies over gaat.
Vandaag verscheen Memphis met een compleet nieuwe look op de training. De witte zweetband, die hij speciaal had laten bedrukken, is ingeruild voor een zwarte.
Ook heeft hij geen vlechtjes meer op zijn knar, maar heeft hij gekozen voor een nieuwe coupe. Op social media gaat het weer ouderwets los.
Uit de meeste reacties valt op te merken dat Depay meer bezig zou zijn met zijn uiterlijk dan met zijn spel. En dat vinden fans zorgelijk.
Onderstaand een foto:

Poll

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...