Enorme verbazing: deze speler kreeg gisteren het hoogste cijfer

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 10:28
de vrij
Nederland won gisteren in de kwartfinale van het EK in Duitsland met 2-1 van Turkije. Volgens velen waren doelman Bart Verbruggen en spits Wout Weghorst de twee spelers van Oranje die het best waren. Maar wie de allerbeste was, bleek toch een ander.

Moeizaam

Oranjefans waren allesbehalve vrolijk in de rust. Hoewel Nederland gewaarschuwd was voor de hoekschoppen, viel de 0-1 toch uit een corner.
Dat was niet het ergste. Nederland kwam er in het eerste bedrijf totaal niet aan te pas en kreeg weinig kansen. Er moest dus iets veranderen in de tweede helft, en dat gebeurde met het inbrengen van Wout Weghorst. Onze Woutje deed wat hij moest doen.
Analist Pierre van Hooijdonk vatte het na afloop prima samen. ''Met Wout erin werd iedere aanval gevaarlijk.'' En dus gaan er stemmen op hem in de basis te zetten tegen Engeland.

Slechtste spelers Oranje

Het spel was gisteren niet om over naar huis te schrijven. Voetbal International deelt rapportcijfers uit. Er zijn 4 spelers die het met een 5,5 als cijfer moeten doen.
Virgil van Dijk, Xavi Simons, Memphis Depay en Steven Bergwijn speelden een draak van een wedstrijd. Met een 5,5 komen ze er nog goed vanaf.

Beste speler Oranje

Na de 2-1 voorsprong, begon Turkije aan een slotoffensief. Ze waren heeft dicht bij de 2-2, maar Micky van de Ven en een uitstekend keepende Bart Verbruggen voorkwamen dat.
Veel mensen wijzen naar Bart Verbruggen als de MOTH (Man of the match). Voetbal International geeft Stefan de Vrij echter het hoogste cijfer.
Verbruggen krijgt evenals Wout Weghorst een 7 van VI. De speler die aan de kant van Oranje de allerbeste was, was Stefan de Vrij.
De rapporteurs van het weekblad geven De Vrij een 8. ''Hij steekt er duidelijk bovenuit'', zo vindt men. Ben jij het met hen eens?

Poll

NET BINNEN

steenrijk straatarm

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is niet normaal''

okt 23, 21:18

Woensdagavond en dat betekent een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. We zien hoe de rijke Mark en Sjoukje uit Hindeloopen een week van leven ruilen met de minderbedeelde Rosita...

joost klein

Joost Klein trekt de stekker eruit en wil nooit meer meedoen aan Eurovisie

okt 23, 18:34

Joost Klein wil niet meer meedoen aan het Eurovisiesongfestival. De artiest is bij Jinek voor het eerst naar buiten getreden over zijn diskwalificatie bij de editie van dit jaar. Hij heeft hier 'veel...

frans bauer

Frans Bauer reageert op overspel-geruchten en is eerlijk

okt 23, 13:08

Frans Bauer is natuurlijk een van de meest geliefde BN'ers. Je hoort eigenlijk nooit iets negatiefs over de zanger van het levenslied, al doken er onlangs toch wat geruchten op. Zijn kinderen zouden v...

maxime meiland uitkering

Maxime neemt langverwacht besluit, wil niet meer verder

okt 23, 11:20

Bijna iedereen in Nederland kent de familie Meiland wel. Hun realityprogramma's worden nog steeds goed bekeken, maar Maxime wil eigenlijk geen BN'er meer zijn. Dat onthult ze in haar podcast Maxime's...