Enorme verbazing: deze speler kreeg gisteren het hoogste cijfer

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 10:28
de vrij
Nederland won gisteren in de kwartfinale van het EK in Duitsland met 2-1 van Turkije. Volgens velen waren doelman Bart Verbruggen en spits Wout Weghorst de twee spelers van Oranje die het best waren. Maar wie de allerbeste was, bleek toch een ander.

Moeizaam

Oranjefans waren allesbehalve vrolijk in de rust. Hoewel Nederland gewaarschuwd was voor de hoekschoppen, viel de 0-1 toch uit een corner.
Dat was niet het ergste. Nederland kwam er in het eerste bedrijf totaal niet aan te pas en kreeg weinig kansen. Er moest dus iets veranderen in de tweede helft, en dat gebeurde met het inbrengen van Wout Weghorst. Onze Woutje deed wat hij moest doen.
Analist Pierre van Hooijdonk vatte het na afloop prima samen. ''Met Wout erin werd iedere aanval gevaarlijk.'' En dus gaan er stemmen op hem in de basis te zetten tegen Engeland.

Slechtste spelers Oranje

Het spel was gisteren niet om over naar huis te schrijven. Voetbal International deelt rapportcijfers uit. Er zijn 4 spelers die het met een 5,5 als cijfer moeten doen.
Virgil van Dijk, Xavi Simons, Memphis Depay en Steven Bergwijn speelden een draak van een wedstrijd. Met een 5,5 komen ze er nog goed vanaf.

Beste speler Oranje

Na de 2-1 voorsprong, begon Turkije aan een slotoffensief. Ze waren heeft dicht bij de 2-2, maar Micky van de Ven en een uitstekend keepende Bart Verbruggen voorkwamen dat.
Veel mensen wijzen naar Bart Verbruggen als de MOTH (Man of the match). Voetbal International geeft Stefan de Vrij echter het hoogste cijfer.
Verbruggen krijgt evenals Wout Weghorst een 7 van VI. De speler die aan de kant van Oranje de allerbeste was, was Stefan de Vrij.
De rapporteurs van het weekblad geven De Vrij een 8. ''Hij steekt er duidelijk bovenuit'', zo vindt men. Ben jij het met hen eens?

Poll

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...