Enorme verbazing: deze speler kreeg gisteren het hoogste cijfer

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 10:28
de vrij
Nederland won gisteren in de kwartfinale van het EK in Duitsland met 2-1 van Turkije. Volgens velen waren doelman Bart Verbruggen en spits Wout Weghorst de twee spelers van Oranje die het best waren. Maar wie de allerbeste was, bleek toch een ander.

Moeizaam

Oranjefans waren allesbehalve vrolijk in de rust. Hoewel Nederland gewaarschuwd was voor de hoekschoppen, viel de 0-1 toch uit een corner.
Dat was niet het ergste. Nederland kwam er in het eerste bedrijf totaal niet aan te pas en kreeg weinig kansen. Er moest dus iets veranderen in de tweede helft, en dat gebeurde met het inbrengen van Wout Weghorst. Onze Woutje deed wat hij moest doen.
Analist Pierre van Hooijdonk vatte het na afloop prima samen. ''Met Wout erin werd iedere aanval gevaarlijk.'' En dus gaan er stemmen op hem in de basis te zetten tegen Engeland.

Slechtste spelers Oranje

Het spel was gisteren niet om over naar huis te schrijven. Voetbal International deelt rapportcijfers uit. Er zijn 4 spelers die het met een 5,5 als cijfer moeten doen.
Virgil van Dijk, Xavi Simons, Memphis Depay en Steven Bergwijn speelden een draak van een wedstrijd. Met een 5,5 komen ze er nog goed vanaf.

Beste speler Oranje

Na de 2-1 voorsprong, begon Turkije aan een slotoffensief. Ze waren heeft dicht bij de 2-2, maar Micky van de Ven en een uitstekend keepende Bart Verbruggen voorkwamen dat.
Veel mensen wijzen naar Bart Verbruggen als de MOTH (Man of the match). Voetbal International geeft Stefan de Vrij echter het hoogste cijfer.
Verbruggen krijgt evenals Wout Weghorst een 7 van VI. De speler die aan de kant van Oranje de allerbeste was, was Stefan de Vrij.
De rapporteurs van het weekblad geven De Vrij een 8. ''Hij steekt er duidelijk bovenuit'', zo vindt men. Ben jij het met hen eens?

Poll

NET BINNEN

sera1

Beste Zangers-kijkers zijn het eens: dit was het beste optreden

okt 05, 22:17

De uitzending van Beste Zangers heeft veel losgemaakt bij kijkers thuis. Hoewel vrijwel alle optredens erg in de smaak vielen, was er één performance waar iedereen ontzettend van onder de indruk was....

beste zangers

Kijkers Beste Zangers gaan los en zeggen allemaal hetzelfde

okt 05, 21:30

Zaterdagavond en dus stond er weer een nieuwe Beste Zangers op het programma. Vanavond stond SERA, of Sera de Bruin zoals haar echte naam luidt, in de schijnwerpers. Kijkers zaten massaal voor de tele...

roy

Vrouw van OML-Roy deelt intens verdriet

okt 05, 20:04

Annick en haar partner Roy, die je kunt kennen van het programma Over Mijn Lijk, gaan momenteel door een zeer heftige periode. Dat laat Annick weten zonder Instagram. ''Hij leeft zonder toekomstperspe...

pexels pixabay 207999

Bekende Vlaamse acteur (52) overleden

okt 05, 15:59

Verdrietig nieuws vanuit België. De bekende Vlaamse acteur Brik Van Dyck is namelijk overleden aan de gevolgen van kanker. Dat meldt Het Nieuwsblad.Van Dyck was als acteur voornamelijk te zien in het...