Grote verrassing in basisopstelling Oranje: ''Waarom speelt hij?''

Sport
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 16:29
koeman
Het Nederlands Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Bij winst is Nederland zo goed als zeker door, want dan komen 'we' op zes punten uit twee duels. Bij Voetbal International blikken ze vooruit op het duel. En er is nieuws over de opstelling.

Opstelling Nederland

Frankrijk is een elftal met vele wereldsterren, maar veel zal afhangen van het eventueel meespelen van Kylian Mbappé.
De aanvaller brak in het duel met Oostenrijk zijn neus en het is nog steeds niet zeker of hij mee kan doen. Als dat het geval is, zal hij met masker moeten spelen. Misschien kan Virgil een beetje zwaaien met zijn elleboog ;)
Anyways, over de opstelling van Nederland is natuurlijk veel te doen. Want welke elf worden door bondscoach Ronald Koeman het veld ingestuurd?
Bij Voetbal International denken ze de opstelling al wel te weten. In de goal staat Bart Verbruggen. De defensie bestaat uit (van links naar rechts) Nathan Ake, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Denzel Dumfries. Dat was tegen Polen ook al zo.

Grote verrassing

Voor de verdediging staan Tijjani Reijnders en Jerdy Schouten. Ook geen verrassing dus. Maar dan komt het. De bondscoach kiest voor 2 nieuwe namen.
Tegen Polen begonnen Joey Veerman en Xavi Simons in de basis. Zij worden gepasseerd en worden vervangen door Jeremie Frimpong en Georginio Wijnaldum. En over die laatste zijn veel fans stomverbaasd. Tegen Polen was Wijnaldum onzichtbaar.
Zijn invalbeurt was ronduit beroerd te noemen. De dertiger kwam in de 62e minuut binnen de lijnen en had in 28 minuten tijd slechts 6 balcontacten.
Veel mensen vinden het zeer opmerkelijk dat Wijnaldum de voorkeur krijgt boven Joey Veerman en begrijpen er niets van.
Wat vind jij ervan? Laat het weten in de reacties

Poll

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...