Kleedkamerbeelden Oranje gaan hele internet over

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 13:56
kleedkamer oranje
De spelers van het Nederlands Elftal waren gisterenavond in opperbeste stemming na de zege op Turkije. Na afloop ging het flink los in de kleedkamer. Op een positieve manier welteverstaan. De beelden zijn op internet gezet en gaan keihard viraal.

Viva Hollandia

Nederland moest diep gaan tegen de fanatieke Turken, die ondanks een verschil in kwaliteit alles gaven. In de rust stonden 0-1 achter.
Woutje Weghorst kwam in de ploeg en de rest is geschiedenis. Na afloop renden de spelers dolgelukkig naar alle Oranjefans toe, en werd er flink gefeest. In de kleedkamer ging men daar uiteraard lekker mee door. De beelden hiervan zijn op internet gezet.
Gisteravond lieten Joey Veerman en Wout Weghorst al los dat er Nederlandse muziek werd gedraaid. Nu zijn ook de beelden daarvan opgedoken.
In de kleedkamer van het Olympiastadion werd de feestmuziek van de Snollebollekes op volume maximaal gezet. De spelers sprongen van links naar rechts, exact zoals de fans dat in de straten van Berlijn en later ook op de tribune deden.

Frenkie de Jong

Iemand die natuurlijk dolgraag op het EK had willen spelen is Frenkie de Jong. De middenvelder van Barcelona is helaas geblesseerd, maar toont zich toch betrokken.
Na afloop verscheen hij in de kleedkamer, waar hij vrolijk mee danste. Andere oud-internationals die we gister op de tribune zagen, waren Wesley Sneijder, Edgar Davids en Clarence Seedorf. Wesley meldde zich overigens ook in de binnenstad, tot vreugde van fans.

Beelden gaan viraal

De kleedkamerbeelden, die door het account OnsOranje op social media zijn geplaatst, gaan momenteel echt kneiterviraal.
Op het moment van schrijven hebben meer dan 344.000 mensen de video bekeken. Laten we daar nog even 50.000 views aan toevoegen. Delen maarrrrrrrr (L)

NET BINNEN

joost kleinos

Beelden uitgelekt: ''Dit kost Joost plek bij Eurovisie''

okt 22, 22:10

Gisteren verscheen in de media dat Nederland gewoon mee gaat doen aan het Eurovisiesongfestival. Tina Nijkamp liet via Instagram ook van zich horen en noemde de handelswijze van Avtros 'een poppenkast...

jutta leerdam

Jutta zegt haar vriend vaarwel: ''Bedankt voor alles''

okt 22, 20:05

Nadat het gevecht was uitgesteld, knokt het vriendje van Jutta Leerdam op 15 november aanstaande met Mike Tyson. Als we 'Iron Mike' mogen geloven, kan de schaatsbabe alvast beginnen met afscheid nemen...

willekealberti

Willeke Alberti legt alle werkzaamheden per direct neer

okt 22, 18:48

Het gaat niet goed met Willeke Alberti. De zangeres (79) legt haar werkzaamheden per direct neer omdat ze er helemaal doorheen zit. Dat maakte haar manager Carlijn de Vries zojuist bekend via een pers...

waylon

'Waylon compleet bankroet, bedelt om een baantje'

okt 22, 14:06

Het door schandalen omgeven programma The Voice of Holland keert mogelijk terug op televisie en dus is het aansluitend de vraag wie er geselecteerd worden om in de jury plaats te gaan nemen. Iemand di...