Kleedkamerbeelden Oranje gaan hele internet over

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 13:56
kleedkamer oranje
De spelers van het Nederlands Elftal waren gisterenavond in opperbeste stemming na de zege op Turkije. Na afloop ging het flink los in de kleedkamer. Op een positieve manier welteverstaan. De beelden zijn op internet gezet en gaan keihard viraal.

Viva Hollandia

Nederland moest diep gaan tegen de fanatieke Turken, die ondanks een verschil in kwaliteit alles gaven. In de rust stonden 0-1 achter.
Woutje Weghorst kwam in de ploeg en de rest is geschiedenis. Na afloop renden de spelers dolgelukkig naar alle Oranjefans toe, en werd er flink gefeest. In de kleedkamer ging men daar uiteraard lekker mee door. De beelden hiervan zijn op internet gezet.
Gisteravond lieten Joey Veerman en Wout Weghorst al los dat er Nederlandse muziek werd gedraaid. Nu zijn ook de beelden daarvan opgedoken.
In de kleedkamer van het Olympiastadion werd de feestmuziek van de Snollebollekes op volume maximaal gezet. De spelers sprongen van links naar rechts, exact zoals de fans dat in de straten van Berlijn en later ook op de tribune deden.

Frenkie de Jong

Iemand die natuurlijk dolgraag op het EK had willen spelen is Frenkie de Jong. De middenvelder van Barcelona is helaas geblesseerd, maar toont zich toch betrokken.
Na afloop verscheen hij in de kleedkamer, waar hij vrolijk mee danste. Andere oud-internationals die we gister op de tribune zagen, waren Wesley Sneijder, Edgar Davids en Clarence Seedorf. Wesley meldde zich overigens ook in de binnenstad, tot vreugde van fans.

Beelden gaan viraal

De kleedkamerbeelden, die door het account OnsOranje op social media zijn geplaatst, gaan momenteel echt kneiterviraal.
Op het moment van schrijven hebben meer dan 344.000 mensen de video bekeken. Laten we daar nog even 50.000 views aan toevoegen. Delen maarrrrrrrr (L)

NET BINNEN

sera1

Beste Zangers-kijkers zijn het eens: dit was het beste optreden

okt 05, 22:17

De uitzending van Beste Zangers heeft veel losgemaakt bij kijkers thuis. Hoewel vrijwel alle optredens erg in de smaak vielen, was er één performance waar iedereen ontzettend van onder de indruk was....

beste zangers

Kijkers Beste Zangers gaan los en zeggen allemaal hetzelfde

okt 05, 21:30

Zaterdagavond en dus stond er weer een nieuwe Beste Zangers op het programma. Vanavond stond SERA, of Sera de Bruin zoals haar echte naam luidt, in de schijnwerpers. Kijkers zaten massaal voor de tele...

roy

Vrouw van OML-Roy deelt intens verdriet

okt 05, 20:04

Annick en haar partner Roy, die je kunt kennen van het programma Over Mijn Lijk, gaan momenteel door een zeer heftige periode. Dat laat Annick weten zonder Instagram. ''Hij leeft zonder toekomstperspe...

pexels pixabay 207999

Bekende Vlaamse acteur (52) overleden

okt 05, 15:59

Verdrietig nieuws vanuit België. De bekende Vlaamse acteur Brik Van Dyck is namelijk overleden aan de gevolgen van kanker. Dat meldt Het Nieuwsblad.Van Dyck was als acteur voornamelijk te zien in het...