Kleedkamerbeelden Oranje gaan hele internet over

Sport
door Roland
zondag, 07 juli 2024 om 13:56
kleedkamer oranje
De spelers van het Nederlands Elftal waren gisterenavond in opperbeste stemming na de zege op Turkije. Na afloop ging het flink los in de kleedkamer. Op een positieve manier welteverstaan. De beelden zijn op internet gezet en gaan keihard viraal.

Viva Hollandia

Nederland moest diep gaan tegen de fanatieke Turken, die ondanks een verschil in kwaliteit alles gaven. In de rust stonden 0-1 achter.
Woutje Weghorst kwam in de ploeg en de rest is geschiedenis. Na afloop renden de spelers dolgelukkig naar alle Oranjefans toe, en werd er flink gefeest. In de kleedkamer ging men daar uiteraard lekker mee door. De beelden hiervan zijn op internet gezet.
Gisteravond lieten Joey Veerman en Wout Weghorst al los dat er Nederlandse muziek werd gedraaid. Nu zijn ook de beelden daarvan opgedoken.
In de kleedkamer van het Olympiastadion werd de feestmuziek van de Snollebollekes op volume maximaal gezet. De spelers sprongen van links naar rechts, exact zoals de fans dat in de straten van Berlijn en later ook op de tribune deden.

Frenkie de Jong

Iemand die natuurlijk dolgraag op het EK had willen spelen is Frenkie de Jong. De middenvelder van Barcelona is helaas geblesseerd, maar toont zich toch betrokken.
Na afloop verscheen hij in de kleedkamer, waar hij vrolijk mee danste. Andere oud-internationals die we gister op de tribune zagen, waren Wesley Sneijder, Edgar Davids en Clarence Seedorf. Wesley meldde zich overigens ook in de binnenstad, tot vreugde van fans.

Beelden gaan viraal

De kleedkamerbeelden, die door het account OnsOranje op social media zijn geplaatst, gaan momenteel echt kneiterviraal.
Op het moment van schrijven hebben meer dan 344.000 mensen de video bekeken. Laten we daar nog even 50.000 views aan toevoegen. Delen maarrrrrrrr (L)

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...