Bekende Nederlander afgevoerd per ambulance na 'overmatig drugsgebruik'

BNers
doorRolandzaterdag, 06 augustus 2022 at 9:08
Bekende Nederlander afgevoerd per ambulance na 'overmatig drugsgebruik'
De Nederlandse influencer en fitnessgoerie Joel Beukers is volgens het welingevoerde Juice Channel onlangs per ambulance afgevoerd nadat hij te veel drugs gebruikt zou hebben op gebruikersfestival Awakenings. Het zou mis gegaan zijn op het VIP-dek van het feest.
Juicechannel schrijft: ''Wij hebben van meerdere bronnen vernomen dat Joel tijdens het festival Awakenings is afgevoerd met de ambulance. Dit vanwege overmatig gebruik (van verboden middeltjes). Op het moment dat het verkeerd ging was hij aanwezig op het VIP-dek en is dit door meerdere mensen gezien.''
Bekende Nederlander afgevoerd per ambulance na 'overmatig drugsgebruik'
Het kanaal zou Beukers om een reactie gevraagd hebben, maar heeft tot op heden niets vernomen. Wel is het zo dat Joel Beukers op zijn kanalen gezond en wel te zien is, dus het heeft er (gelukkig) alle schijn van dat hij inmiddels is hersteld.

Schreeuwvideo's

Joel heeft nationale bekendheid verworven door schreeuwvideo's op te nemen en deze op YouTube te plaatsen. Hierin motiveert hij, soms samen met Donny Roelvink, mensen hun bed uit te komen en de ''sportschool te gaan slopen''. Dat lukt volgens Joel het best met een flinke schep pre-workout achter de kiezen. Dat chemische goedje kun je overigens, net als andere supplementen, direct bij hem bestellen.
0 Reacties