Brekend nieuws: Gordon spoorloos verdwenen

BNers
door Rolandmaandag, 18 september 2023 om 20:42
gordon
Het lijkt helemaal niet goed te gaan met Gordon. De wereldberoemde zanger in Nederland lijkt totaal van de aardbodem te zijn verdwenen. Nu meldt Yvonne Coldeweijer, tot voor kort een soort spreekbuis van de mannenverslinder, ook dat alle contact verbroken is.

Penvriendinnen

Gordon en Yvonne waren een tijdlang penvriendinnen van elkaar. Na de breuk met Gavin vertelde hij alleen aan Coldeweijer hoe de vork in de steel zat. Maar inmiddels is hij ook zijn laatste bondgenoot kwijtgeraakt. Op haar Instagram vertelt de zwangere Yvonne hoe dat komt.
“Op dit moment heb ik ff geen contact met hem omdat hij een tijdje continu boos was op mij, omdat ik in mijn podcast vaak mijn mening geef over zijn gedrag.” Volgens Yvonne heeft ze het beste met de zanger voor. ''Kijk, ik neem het ook altijd voor hem op, omdat ik hem wil helpen. Ik ben het gewoon soms niet helemaal eens met zijn keuzes, en daar confronteerde hij me vaak mee.''

Yvonne is er klaar mee

Yvonne wil niet voortdurend door Gordon 'op het matje' worden geroepen en is er helemaal klaar mee. ''Ik heb niet echt de kracht om elke keer uit te leggen hoe ik iets bedoeld heb of juist niet. Dus ik heb het even gelaten voor wat het is.''
Het is voor Yvonne, maar ook voor de rest van Nederland, volstrekt onduidelijk waar hij uithangt en hoe het nu met hem gaat. ''Ik heb eerlijk gezegd op dit moment geen idee het het met Corrie gaat. Ik hoop goed'', aldus de juicekoningin. Ook op Instagram kunnen mensen zijn avonturen niet meer volgen. De zanger heeft zijn account voor de 374e keer op non-actief gezet.

Aangifte

Twee maanden geleden was Gordon nog vrijwel dagelijks in het nieuws. Toen wilde hij aangifte doen tegen zijn ex-vriendje Gavin. Die had namelijk WhatsApp-gesprekken doorgestuurd naar Evert Santegoeds. Ook tegen de baas van roddelblad Privé wilde de zanger aangifte gaan doen. Zowel Gavin als Evert moesten daar ontzettend hard om lachen.

NET BINNEN

jan smit

Emotionele Jan Smit helemaal kapot: ''Ik ben niet meer welkom''

maa 02, 10:42
maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31