Elianne komt met nieuwe details en verklaart wat er écht is gebeurd met Thomas

BNers
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 19:01
elianne en thomas
Afgelopen weekend werd bekend dat Thomas Berge en Elianne Zweipfenning niet langer een happy family vormen. Heel sneu, zeker omdat laatstgenoemde in januari nog beviel van een dochtertje. In de nasleep is er veel gebeurd. Elianne haalde op Instagram en in gesprek met Shownieuws hard uit. Thomas zou ontrouw geweest zijn. Of toch niet?

Elianne en Thomas

Op 14 februari jongstleden postte een vrolijke Thomas nog een leuk fotootje van zijn Valentijn. Wat hij daar niet bij vertelde is dat hij samen met Elianne tijdens haar zwangerschap in relatietherapie zat, en dat hij meermaals geprobeerd heeft om de relatie te 'redden'.
Uiteindelijk besloot Thomas er een punt achter te zetten. Elianne voelde zich 'in de steek gelaten' met een klein kind en een baby'tje. Op Instagram postte ze een foto met de tekst ''Please God, bless cheaters with cheaters'. Ook reageerde ze op een volger waar ze schreef dat Thomas was vreemdgegaan en herhaalde dat nog eens bij Shownieuws.

Bedrog

Niet gek dus dat de pleuris op social media uitbrak. Thomas Berge reageerde twee dagen later. Hij schreef dat de twee inderdaad uit elkaar waren, maar dat er van een andere vrouw geen sprake is. Elianne probeerde toen haar woorden al te verdraaien.
Ze liet weten dat Thomas zich op zondag, de dag na de breuk, 'schuldig had gemaakt' aan dirty talk. Hij wilde toen zelfs zijn kleren uittrekken, aldus Elianne. En nu krijgt het verhaal een volgend hoofdstuk, want ze schaart zich nu ineens achter Thomas.
Via Instagram heeft ze nu wederom een andere versie. ''De afgelopen week was voor mij een rollercoaster met zo ongeveer alle mogelijke emoties. Van ongeloof, verdriet, teleurstelling, boosheid, vastberadenheid tot goede hoop.''

'Bedoelde het niet zo'

Thomas blijkt helemaal niet te zijn vreemdgegaan. Elianne noemt haar opmerkingen hierover 'ondoordacht' en gooit het op 'een slapeloze nacht vol emotie'.
Elianne heeft 'nooit gewild' dat Thomas nu beschuldigd wordt van vreemdgaan. Ze wil duidelijk maken dat hij tijdens hun relatie nooit is vreemdgegaan en ook geen 'dirty talk' heeft gehad met andere vrouwen.
''Hij zal altijd in mijn leven blijven en in dat van Saint en Sky Mea. Wij gaan er alles aan doen hier onze weg in te vinden en hebben een gezamenlijk doel. En dat is het beste voor de kinderen en hun toekomst'', zo sluit ze het bericht op Instagram af.
Okee, dus omdat je gedumpt bent maak je iedereen wijs dat Thomas is vreemdgegaan. Daarna gooi je het op een 'ondoordachte opmerking' en was het allemaal niet de bedoeling. Elianne heeft de reactiemogelijkheid op Instagram uitgezet. Vast niet zonder reden ;)

Poll

NET BINNEN

bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27
rene van der gijp

Gijp kondigt einde VI aan: ''Op deze datum laatste uitzending''

apr 11, 19:11
advent wreath candles

Wereldberoemde acteur plotseling (76) overleden

apr 11, 16:55
massaiskassa

Peter Gillis en familie nemen afscheid en vertrekken naar het buitenland

apr 11, 13:17