Thomas Berge reageert en vertelt 'de waarheid'

BNers
door Roland
maandag, 18 maart 2024 om 19:23
thomasberge
Thomas Berge (34) voelt zichzelf genoodzaakt nu er op elk showbizz-kanaal melding wordt gemaakt van de breuk tussen hem en Elianne. Via Instagram komt de zanger met een emotioneel bericht, waarin hij zijn kant van het verhaal vertelt en ontkracht dat er een andere vrouw in het spel is.

Thomas Berge en Elianne

Eergisteren kwam naar buiten dat Thomas en zijn vriendin Elianne uit elkaar zijn. En dat terwijl de twee begin dit jaar nog samen een dochtertje kregen. Door het bericht van Juicechannel draaide de geruchtenmolen op volle toeren.
Yvonne Coldeweijer vermoedde dat Thomas vreemdgaat met een andere vrouw. Elianne postte daarop een erg cryptisch bericht. Hierin vroeg ze God om bedriegers te belonen met bedriegers. Ook reageerde ze op iemand die zei dat Thomas 'de benen uit zijn kont' liep voor haar. ''Voor mij, of voor degene met wie hij vreemd gaat?''

''Het klopt''

Thomas heeft nu dus gereageerd. Hij bevestigt uit elkaar te zijn met Elianne en dat hij degene is die de knoop heeft doorgehakt. ''Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voor te zetten'', zo schrijft hij.
Dan richt hij zich tot Elianne. ''Dankbaar ben ik voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt in de afgelopen drie jaar. De gedeelde liefde voor onze kinderen zorgt ervoor dat we altijd aan elkaar verbonden blijven. Ik zal Elianne altijd blijven steunen.''

'Geen andere vrouw'

Hoewel Elianne dus anders beweert, wil Thomas benadrukken dat er 'absoluut geen andere vrouw' in het spel is.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19