Verdrietige Elianne bevestigt wat iedereen dacht: ''Er is een ander...''

BNers
door Roland
maandag, 18 maart 2024 om 10:00
thomasberge
Thomas Berge en zijn vriendin Elianne zijn uit elkaar. Dat meldde Juicechannel eergisteren op Instagram. Een dag later werd het bericht ook door andere kanalen waaronder Shownieuws en Yvonne Coldeweijer in grote getale opgepikt. En nu reageert Elianne genadeloos op de breuk.

Thomas Berge vriendin

De twee werden in januari ouders van dochtertje Sky Méa en leken dolgelukkig met elkaar. Dat bleek ook uit de foto's op Instagram. Zelfs op 14 februari vorige maand, postte Thomas nog een foto van zijn lieftallige valentijn: Elianne.
Nog geen maand later blijkt dat allemaal schijn te zijn geweest. Inmiddels is duidelijk dat Elianne en Thomas in relatietherapie zijn gegaan tijdens de zwangerschap van eerstgenoemde. Gisteren liet Yvonne Coldeweijer op Instagram weten een bericht van Elianne te hebben gelezen. Die zou kapot van verdriet zijn en de breuk totaal niet aan hebben zien komen.

Elianne reageert

Het zou Thomas zijn geweest die niet verder wilde met Elianne. Yvonne Coldeweijer merkte op dat mannen dit vaak abrupt aankondigen, als er een ander in het spel is. Ze schreef: ''Maar dat is slechts een vermoeden. Dat meestal klopt. En met 'meestal' bedoel ik altijd.''
En nu? Nu reageert Elianne via Instagram op de breuk. Gisteravond postte ze een verhaal waarin de volgende tekst stond: 'May God bless cheaters with cheaters'. Ze heeft ook alle foto's met Thomas weggehaald en heeft haar relatiestatus op Facebook aangepast.

Thomas gaat vreemd

Voor wie het nog niet duidelijk is, reageert ze ook op een volger die schrijft dat Thomas 'zijn benen onder zijn kont liep' voor Elianne. Ze schrijft: ''Voor mij of voor degene met wie hij vreemd gaat?''
Kortom: Elianne blijft achter met een pasgeboren baby'tje en een klein kind, terwijl de vader zijn gezin in de steek laat. Wie wil er nog naar een concert van deze man?
elianne1
elianne2

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19