Grote paniek: Gordon sterft bijna door (eigen) bizarre beslissing

BNers
doorRolandmaandag, 01 augustus 2022 at 9:16
Grote paniek: Gordon sterft bijna door (eigen) bizarre beslissing
Gordon kampt al een tijdlang met diabetes en moet daarvoor natuurlijk insuline spuiten. Vorige week besloot hij daar op eigen initiatief mee te stoppen, met alle gevolgen van dien. Via Instagram laat de zanger weten dit bijna te hebben moeten bekopen met de dood.
In zijn 'afvalupdate' gaat hij hier wat dieper op in. ''Afgelopen maand was een moeilijke...rugblessure en een enorme terugval met mijn diabetes...lekker naïef om te denken als je zoveel afvalt dan is je diabetes weg...niet dus'', zo schrijft de zanger die er een foto bij plaatst in zijn onderbroek.
Grote paniek: Gordon sterft bijna door (eigen) bizarre beslissing

Insuline is niet leuk

Gordon dacht dus echt dat zijn diabetes zou verdwijnen als hij zou afvallen. Het stoppen met spuiten van insuline ging niet helemaal goed. ''Ik ben enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend.''

Diabetes is sluipmoordenaar

Via sociale media houdt Gordon zijn fans en volgers vrijwel dagelijks op de hoogte van zijn afvalproces. Hij volgt een carnivoordieet en heeft al 25 kilo van zich afgeschudt.
''Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m'n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar.' Gordon voelt zich naar eigen zeggen inmiddels wel 'supergoed'. 'Het beetje buik zal ik blijven houden, maar dat is ok.''
0 Reacties