Kijkers reageren met afschuw op versierpoging van MarkieParkie: ''Dit kan echt niet''

BNers
door Roland
zaterdag, 25 mei 2024 om 16:19
mark gillis
Over Mark Gillis kun je veel zeggen, maar niet dat hij erg succesvol is bij de vrouwtjes. Integendeel zelfs, MarkieParkie is het voorbeeld van hoe je vrouwen afstoot. Dat heeft hij al een aantal maal bewezen. Gister deed hij weer een nieuwe poging. Die (uiteraard) mislukte.

Mark Gillis afgewezen

Mark Gillis is de miljonairszoon van Peter maar bewijst dat met geld niet alles te koop is. Hij is al vrijgezel sinds het moment dat hij bekend is, en vermoedelijk daarvoor ook.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Mark niet achter de vrouwtjes aan zit. In februari vorig jaar lag hij naakt op de massagetafel, en was hij gecharmeerd van een ontharingsmeisje. De Spaanse dame was echter niet zo blij met de avances van Mark en wees hem keihard af.
Dat zou niet de laatste keer zijn dat hij een blauwtje loopt. Tijdens de openames van Massa is Kassa spot hij ook vaak vrouwelijk schoon.
En dan kan Mark het natuurlijk niet laten om zijn (gebrek aan) charmes in de strijd te gooien in een poging om iemand te versieren.

Versierpoging weer mislukt

Deze week zag hij weer een lekker kippetje, die haar dolgraag op stok wilde zien. Het ging om een meisje dat in de frietkraam werkte die door vader Peter was ingehuurd voor een huisfeestje.
Wat volgt is charmeur Mark die zomaar even vraagt of het meisje toevallig 'nog wat nachtjes wil blijven'. Helaas gaat het ook dit keer weer mis.
De frietbakkende meid heeft totaal geen interesse in Mark Gillis en dat wordt ook pijnlijk duidelijk. Kijkers zijn het roerend met elkaar eens: schaamteloze beelden. Gelukkig kun je ze hieronder zelf bekijken:

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...