'Marco Borsato gaat de gevangenis in'

BNers
doorshowbladzaterdag, 04 december 2021 at 13:35
'Marco Borsato gaat de gevangenis in'
Het lijkt maar niet op te houden rondom Marco Borsato en de roddels schieten momenteel het hele internet over. We weten inmiddels zeker dat er iets iets klopt rondom Marco Borsato omdat nu ook John van den Heuvel op deze zaak duikt.
'Marco Borsato gaat de gevangenis in'
We zullen je even kort toelichten over wat er allemaal is gebeurt rondom Marco. We weten natuurlijk allemaal dat hij zeer waarschijnlijk dingen met Maan heeft gedaan en een heleboel andere vrouwen maar wat er nu gezegd wordt is strafbaar. Marco zou namelijk aan minderjarige meisjes hebben gezeten tijdens een 'The Voice' barbecue. Dit is een barbecue die hij had georganiseerd voor alle Voice-leden en daar zou het een en ander zijn gebeurt.
Er zijn tientallen roddelkanalen die dit bevestigen maar nu zit de Story er ook bovenop en John van den Heuvel. Het slachtoffer van de barbecue heeft echter nog geen aangifte gedaan tegen Marco waardoor hij nu nog redelijk veilig is. Ook heeft Marco inmiddels zelf gereageerd op alle commotie.

Marco Borsato de gevangenis in

Er zijn nu dus een aantal roddelkanalen die beweren dat Marco binnenkort de gevangenis in zal moeten voor de dingen die hij heeft gedaan. Uiteraard zijn dit roddels en niet officieel bevestigd maar het onderwerp krijgt momenteel zoveel aandacht dat ook wij denken dat er zeker dingen waar zijn van deze verhalen.
Ook Mathilde Santing heeft het een en ander gezegd over een leerling en Marco. Er werd gezegd dat een leerling Marco haatte na de beruchte barbecue, dit kun je hier lezen.
Schrijver Jan Dijkgraaf is nu de volgende op het lijstje die zich uitspreekt over Borsato: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.”
0 Reacties