'Marco Borsato gaat de gevangenis in'

BNers
zaterdag, 04 december 2021 om 13:35
Schermafbeelding 2021 12 04 om 143458
Het lijkt maar niet op te houden rondom Marco Borsato en de roddels schieten momenteel het hele internet over. We weten inmiddels zeker dat er iets iets klopt rondom Marco Borsato omdat nu ook John van den Heuvel op deze zaak duikt.
We zullen je even kort toelichten over wat er allemaal is gebeurt rondom Marco. We weten natuurlijk allemaal dat hij zeer waarschijnlijk dingen met Maan heeft gedaan en een heleboel andere vrouwen maar wat er nu gezegd wordt is strafbaar. Marco zou namelijk aan minderjarige meisjes hebben gezeten tijdens een 'The Voice' barbecue. Dit is een barbecue die hij had georganiseerd voor alle Voice-leden en daar zou het een en ander zijn gebeurt.
Er zijn tientallen roddelkanalen die dit bevestigen maar nu zit de Story er ook bovenop en John van den Heuvel. Het slachtoffer van de barbecue heeft echter nog geen aangifte gedaan tegen Marco waardoor hij nu nog redelijk veilig is. Ook heeft Marco inmiddels zelf gereageerd op alle commotie.

Marco Borsato de gevangenis in

Er zijn nu dus een aantal roddelkanalen die beweren dat Marco binnenkort de gevangenis in zal moeten voor de dingen die hij heeft gedaan. Uiteraard zijn dit roddels en niet officieel bevestigd maar het onderwerp krijgt momenteel zoveel aandacht dat ook wij denken dat er zeker dingen waar zijn van deze verhalen.
Ook Mathilde Santing heeft het een en ander gezegd over een leerling en Marco. Er werd gezegd dat een leerling Marco haatte na de beruchte barbecue, dit kun je hier lezen.
Schrijver Jan Dijkgraaf is nu de volgende op het lijstje die zich uitspreekt over Borsato: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.”

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...