Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin en dat is een hele bekende

BNers
door Roland
maandag, 13 mei 2024 om 10:52
marco borsato
Het lijkt hartstikke goed te gaan met Marco Borsato. De ooit zo geliefde, maar inmiddels verguisde zanger is afgelopen weekend gespot met een vrouw. Dat meldt het juicekanaal Reality.FBI, dat aansluiten ook een foto online heeft gezet.

Rechtszaak Marco Borsato

Marco Borsato is nu al een tijdje gecanceld. De zanger wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje en wordt ervan verdacht haar onzedelijk te hebben betast.
De aangifte tegen hem dateert inmiddels al van 30! maanden geleden. De rechtbank schijnt het druk te hebben en daardoor kan Marco pas volgend jaar (2025) voor de rechter verschijnen. Ook hebben advocaten een aantal onderzoekswensen doorgegeven, waardoor de boel flink vertraagd wordt. Er moeten bijvoorbeeld 29 getuigen verhoord worden. En dat neemt tijd in beslag.

Vriendin Marco Borsato?

Uit recente foto's blijkt dat Marco een beetje is aangekomen. Hij lijkt geen schim meer van hoe hij er voorheen uitzag. Dat kan natuurlijk te maken hebben met de stress.
En dan is het prettig als je het gezellig kunt hebben met een vrouw. Afgelopen weekend heeft Marco het enorm leuk gehad, zo is te zien op een foto.
Hij heeft een boottochtje gemaakt met een, tot dusver onbekende, vrouw. Degene die de foto heeft gemaakt en heeft gestuurd naar Reality.FBI, dacht te herkennen wie het is. Het zou gaan om Denise Boekhoff, en dat is een hele bekende.
Boekhoff is namelijk de vrouw met wie Marco een relatie had voordat hij in het huwelijksbootje stapte met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters.
Of het echt om Denise gaat, kan niet worden bevestigd op basis van geruchten. Er waren overigens ook nog 2 kinderen bij. Die zijn vermoedelijk van de vrouw. Onderstaand de foto:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...