Peter Gillis en Wendy van Hout uit elkaar: ''Ik moet verder''

BNers
door Roland
maandag, 08 januari 2024 om 14:15
peetje
Het lijkt erop dat Peter Gillis en Wendy van Hout uit elkaar gaan, of inmiddels al zijn. Volgens Juicechannel is er iets niet helemaal in de haak in het liefdeskasteel van meneer Gillis en mama Wendy. Het kanaal komt met een aantal opvallende zaken, die behoorlijke 'troubles in paradise' suggereren.

Relatie Peter Gillis

Peter kwam vorig jaar met Wendy aanzetten als opvolger van Nicol Kremers. Toevallig was dat net voor de start van een nieuw seizoen Massa is Kassa, waardoor de vakantieparkenmiljonair net op tijd een vervanger van zijn ex-vriendinnetje Nicolleke had gevonden.
Veel mensen hadden hier al hun twijfels bij, want het ging allemaal wel erg snel. Maar Wendy bleek ook geschikt om veters te strikken, en mocht meteen haar intrek nemen in het kasteel van Peter. Daarnaast heeft ze al flink naamsbekenheid weten te maken door haar rol in Massa is Kassa. En dat is niet alles, want Peter schreeuwde de afgelopen maanden meermaals graag met haar te willen trouwen.

Enorme problemen

Maar goed, zoals we allemaal hebben meegrekegen zit het niet bepaald mee voor Peter. Hij heeft rechtszaken, gesloten parken en wordt online ook steeds minder gepruimd door kijkers. Recent besloot hij zijn kinderen al te ontslaan, zodat hij nu als enige aansprakelijk gesteld kan worden bij mogelijke ellende.
En de relatie met Wendy? Ze heeft een nogal opvallende post op Instagram geplaatst, waarin het volgende valt te lezen: ''No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!''

Winter Wonderland geannuleerd

Volgens Juicechannel zijn er nog meer opvallende gebeurtenissen. Zo annuleerde de magnaat recent ineens zijn 'Winter Wonderland'. Zelf gaf hij aan dit te hebben gedaan vanwege het slechte weer, maar er zouden wel eens diepere problemen aan ten grondslag kunnen liggen. Wat denk jij?

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19