Wendy van Hout getroffen door vreselijk verlies: ''Ze is er niet meer''

BNers
door Roland
maandag, 08 januari 2024 om 21:16
wendy2112
Wendy van Hout, die toch nog samen blijkt te zijn met Peter Gillis, kampt met groot verdriet. De realityster heeft tegenover Shownieuws bekendgemaakt dat een goede vriendin van haar is overleden. Wendy heeft zelfs een afscheidsbrief ontvangen en is er kapot van.

Vriendin verloren

Vanmiddag was er grote verwarring bij een aantal mediakanalen. Wendy had op haar Instagram een cryptische post gezet, hetgeen de voedingsbodem bleek voor wilde geruchten over een relatiebreuk. Die geruchten bleken vooral gebaseerd op een bepaalde zin.
Namelijk dat 'iedereen slechts voor een bepaalde fase in je leven is en je daarvan moet genieten om vervolgens weer door te gaan'. Wendy heeft de roddels meegekregen en voelt zich geroepen om te reageren. Ze zegt: ''Ik ben net een vriendin verloren en heb een afscheidsbrief gekregen. Dat hakt er zeker in als je kan twijfelen over de echtheid van de brief.''

Relatie met Peter

Wendy benadrukt dat het verder niets te maken heeft met haar relatie. De twee zijn nog steeds gelukkig in de liefde. Over een maand of vier zijn de twee officieel een jaar bij elkaar. Vrijwel direct na de ontmoeting werd er een plekje voor Wendy ingeruimd in Massa is Kassa.
Wendy is de opvolger van aandachtsgekkie Nicol Kremers, die de meest vulgaire kiekjes achter betaalmuurtjes plaatst, maar niet wil dat de media daar aandacht aan besteden. Daar verdient ze namelijk niets aan. Wanneer je haar als website wel aandacht geeft, maakt mevrouw Kremers meldingen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19