Eloise van Oranje heeft tot verbazing van velen van zich laten horen nadat ze kritiek kreeg op een ‘quarantaine wandeling’ die ze maakte. Haar management heeft nu aan Shownieuws laten weten dat de gravin geen idee had van de regels.

Reactie

Het management van Eloise van Oranje liet in een reactie weten: “Eloise is zich oprecht niet bewust geweest van de weer veranderende regels omtrent huisgenoten en Corona. Sterker nog ze dacht juist extra goed bezig te zijn. Ze is in quarantaine gegaan en heeft zich getest voordat ze naar buiten ging, allemaal voor de zekerheid. Niet wetende dat je op dit moment sowieso in quarantaine moet, ook als je gevaccineerd bent. Eind december zijn de regels blijkbaar weer veranderd.”

BEKIJK OOK:  Gordon verwijdert bericht over relatiebreuk met Jeffrey

De gravin heeft wel vaker last van kritische noten vanuit de samenleving. Vorig jaar ontstond er al een storm aan kritiek nadat er werd beweerd dat ze een huis had gekocht in Amsterdam. De kritiek was volgens velen terecht, mede door de krappe huizenmarkt in Amsterdam. Toch waaide deze wind vrij snel over nadat de gravin zelf reactie had gegeven. “Met ‘eigen plekje’ bedoel ik dat ik een appartementje heb met 2 leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit”, was haar reactie.

BEKIJK OOK:  Sonja Bakker wéér door de gehaktmolen gehaald bij Boulevard – “ze steelt nog steeds’


Like it? Share with your friends!