Agenten naar Eurovisie gestuurd voor Joost Klein

Entertainment
door Roland
zaterdag, 11 mei 2024 om 8:03
joost klein
Gisteren was een behoorlijk turbulente dag aangaande het Eurovisie Songfestival, en het lijkt alleen maar erger te worden. Shownieuws meldt dat de politie van Malmö betrokken is bij het vermeende incident met Joost Klein. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Joost Klein geschorst

We beginnen met een recap. Joost zou gisteren repeteren voor de grande finale van Eurovisie. Hij stond al op het podium, toen de organisatie hem wegstuurde.
Dat gebeurde op het laatste moment. Op beelden is te zien hoe de Europapa-Fries de stage betreed, om daar vervolgens weer af te lopen. Niet veel later kwam er een halfslachtige verklaring van de organisatie (EBU) en werd duidelijk dat Joost geschorst is.
Waarom dat zo is, werd niet bekendgemaakt. Via internet doen de wildste verhalen de ronde. Zo zou Joost het aan de stok hebben gekregen met de entourage van zijn collega Eden Golan. Dat blijkt echter niet gebeurd te zijn.

Fysiek incident

Gisteravond laat werd er iets meer duidelijk. Het zou gaan om een 'fysiek incident' met een Zweedse fotograaf. Hoe en wat blijft voorlopig onduidelijk.
Joost mocht niet repeteren, maar mocht ook niet optreden voor de vakjury. En daarmee zou hij de punten die worden uitgedeeld door de jury, en die voor 50 procent meetellen voor de uitslag, mislopen. Met alle gevolgen vandien.
Later werd duidelijk dat de jury een eerder optreden van Joost gaat beoordelen, namelijk die van de tweede halve finale. Dit omdat nog altijd niet duidelijk is of Klein vanavond mee mag doen of niet. Het publiek was er gisteren niet blij mee.
In de zaal werd medegedeeld dat Klein niet zou optreden en dat werd door toeschouwers beantwoord met een enorm boegeroep.

Politie

Maar mag hij meedoen of niet? Niemand wil (of kan) er iets over zeggen. Shownieuws meldt nu wel, op basis van berichtgeving van de Zweedse omroep SVT, dat er agenten naar de arena in Malmö zijn gestuurd. Zij zijn betrokken bij het onderzoek.
Maar waarom? Dat wordt niet verteld. Het ziet er in elk geval niet rooskleurig uit voor Joost. Laten we hopen dat hij vanavond mee mag doen.

Poll

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...