Joost Klein doorbreekt de stilte, komt met statement na Eurovisie-rel

Entertainment
door Roland
maandag, 20 mei 2024 om 8:32
joost klein
Iets meer dan een week na het Songfestival-debacle stond Joost Klein gisteren weer op het podium. Hier bracht hij een soort statement uit, zonder er daadwerkelijk veel woorden aan vuil te maken. ''De naam is Klein, maar je kan me niet klein krijgen ouwe!.''

Liefde

Joost zakte gisteren af naar Enschede, waar hij zijn opwachting maakte op Freshtival. Om 20.45 uur betrad de artiest het podium.
Hij schreeuwde meteen 'let's f*cking go!' en merkte na een extra knallende versie van zijn hit Europapa op dat hij inmiddels een internationale artiest is. Tussen zijn nummers door had hij het de hele tijd over liefde en zei Joost dat we met liefde meer kunnen bereiken.

Statement

Joost werd gisteren voortdurend van heel dichtbij gefilmd, terwijl hij een t-shirt had aangetrokken met daarop een vraagteken.
Zonder er dus iets over te zeggen, maakte hij op die manier een statement. Op het podium kondigde hij ook nog 'breaking news' aan. Hij zou een story (een verhaal) plaatsen op Instagram.
Niet gek dat het festivalpubliek dat in de gaten hield. Niet veel later kwam dat verhaal er inderdaad. De artiest had het opnieuw over liefde.
joost klein

Compleet radeloos

Tot dusver heeft Klein niet echt een uitgebreide reactie gegeven op het voorval in Zweden. Zijn advocaat was eergisteren de eerste die iets van zich liet horen.
Hij stelde dat Joost 'verdrietig' is en 'compleet radeloos' over wat er gebeurd zou zijn. De advocaat vindt dat het incident 'volledig uit zijn verband gerukt is'. Klein zou alleen een camera hebben weggeduwd, maar heeft niemand bedreigd.

AVROTROS

De AVROTROS reageerde laaiend op de diskwalificatie. Songfestival-commentator Cornald Maas ging verder. Op camera zei hij 'F*ck de EBU'.
Het politieonderzoek is momenteel nog steeds niet helemaal afgerond. Wanneer dat het geval is, zal men bij het Zweede Openbaar Ministerie beslissen of de Nederlander vervolgd gaat worden.

NET BINNEN

kringloop

Kringloopwinkel geeft alleen respect wanneer jij je aan alle regels houdt

jun 21, 13:44

In een kringloopwinkel kun je natuurlijk terecht voor tweedehands spullen. In Nederland zijn er honderden te vinden. Uitermate geschikt voor mensen met een krappe beurs, maar je als je geluk hebt kun...

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...