Joost Klein komt met opmerkelijke boodschap voor Eurovisie 2025

Entertainment
door Roland
dinsdag, 21 mei 2024 om 15:42
joost klein
We zitten inmiddels anderhalve week na het Songfestival debacle en nog immer is het onduidelijk wat er nu exact is gebeurd in Zweden met Joost Klein. Niemand wil er iets over zeggen en iedereen verwijst dan ook naar het politieonderzoek.

Joost Klein Eurovisie

Dat politieonderzoek is nog steeds niet afgerond. Zoals de verklaringen er nu liggen zou Joost een 'dreigende vuistbeweging' hebben gemaakt naar een vrouw met een camera.
Die griet was helemaal van haar à propos en diende een klacht in tegen het Friesenjung. De EBU speelde zelf voor aanklager, jury en rechter en zond de Europapa-zanger huiswaarts. Commentator Cornald Maas liet zich daarop helemaal gaan en kermde kreten als 'F*ck de EBU' uit. Daar reageerden medewerkers van AVROTROS dan weer laaiend op.
De advocaat die Joost in de arm heeft genomen, reageerde afgelopen vrijdag kort. Hij stelde dat Joost geen strafbare feiten heeft gepleegd en zelfs sorry heeft gezegd. Hij denkt ook dat Klein door het OM vrijgesproken zal gaan worden.

Optreden

Eergisteren trad Joost voor het eerst na zijn diskwalificatie weer op. Daar besloot hij weinig tot niets over het incident los te laten. Er was echter wel iets opvallends aan Joost.
Telegraaf-journalist Max van den Broek (expert in het ontrafelen van Wie is de Mol-hints) constateerde dat de artiest een shirt had aangetrokken van American Idol 2006.
En dan komt het. De winnaar van editie was Taylor Hicks. Die deed ook mee aan American Idol 2005, waar hij niet won. De editie daarna won hij dus wel.
Volgens Van den Broek zou er wel eens een verborgen boodschap kunnen zitten achter het shirt van Joost en die laat zich makkelijk raden. Zou Joost zichzelf opnieuw kandidaat stellen voor Eurovisie? Die vraag is lastig, en alleen door Joost te beantwoorden.
Persoonlijk denken wij dat dit een enorme stunt zou zijn, waarbij Joost door het publiek in ieder geval meteen als de grote favoriet zou worden gekozen. Wat denk jij?

Poll

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...