Joost Klein laat op erg vreemde wijze van zich horen

Entertainment
door Roland
zaterdag, 11 mei 2024 om 23:04
joost klein
Joost Klein heeft vanavond niet meegedaan aan het Songfestival. Dat was allemaal al duidelijk. Wat nog ontbrak, was een reactie van Joost zelf. Cornald Maas liet eerder al weten dat de Nederlandse delegatie geshockeerd was over de diskwalificatie. Nu reageert Joost zelf.

Exit Joost

Net als zijn vriend Appie Mussa is Joost ook een beetje een vreemde vogel (woordgrap, haha). Zo zat hij eerst een tijdje met een Nederlandse vlag over zijn hoofd tijdens een eerdere persconferentie.
Ook rook hij aan de microfoon. 'Echt Joost', zouden mensen die hem kennen zeggen. In de media vond men dit maar afwijkend gedrag. En toen besloot hij zich ook nog eens te mengen in een vraag die helemaal niet voor hem bedoeld was.
Enfin, eerder vandaag werd bekend dat Joost gediskwalificeerd was door de organisatie van het Songfestival. De EBU kreeg bakken met kritiek over zich heen vanwege dit besluit. Online ging het helemaal los en voordat het festijn begon, scandeerden de aanwezigen luidkeels 'Europapa'.

In shock

Cornald Maas liet eerder via X weten dat Joost en zijn entourage de diskwalificatie niet zagen aankomen. Uit een verklaring van AVROTROS bleek ook dat er eigenlijk vrij weinig aan de hand was. Het besluit werd door de omroep als 'disproportioneel' omschreven.
Volgens Maas waren Joost en de anderen in shock. Wat echter nog onbrak was een verklaring van Joost Klein zelf.
Die is nu gekomen. Hij deelt op Instagram een foto van blaffende honden met het lied 'Who let the dogs out?' Waarschijnlijk wil hij er iets mee zeggen, maar wat dat precies is lijkt niet helemaal binnen te komen bij volgers.
Zelfs Hart van Nederland snapt er geen jota meer van. Onderstaand meer:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...