MAFS-Jeffrey op heterdaad betrapt: ''Wat een vuile rat''

Entertainment
door Roland
dinsdag, 04 juni 2024 om 10:42
jeffrey hanemaaijer
Jeffrey Hanemaaijer ligt flink onder vuur. De MAFS-deelnemer van het afgelopen seizoen werd eergister in Breda gespot met een onbekende dame, waarmee hij uitgebreid stond te zoenen. Guess what!? De dame blijkt echter gewoon een vriend te hebben.

Zoenen met bezette dame

Dat meldt Juicechannel, dat een filmpje doorgestuurd heeft gekregen van een van haar volgers. In de video is Jeffrey te zien.
Als begeleidende tekst staat erbij: ''Jeffrey van MAFS is gisteren door een volger samen met een dame in Breda gespot. Volgens onze volger stonden de twee ook buiten te zoenen, maar heeft de dame in kwestie gewoon een relatie.''
Niet best dus en wellicht heeft de dame iets uit te leggen thuis. Helemaal nadat het beeldmateriaal op internet is gezet.
jeffrey

Jerney

In MAFS werd Jeffrey gekoppeld aan Jerney. Dat leek eerst geen match te zijn, maar later besloot Jeffrey toch naar haar woning te rijden en verklaarde hij verliefde gevoelens te hebben.
Jerney had die ook en de twee leken elkaar echt leuk te vinden. Met de nadruk op leek, want Jeffrey bleek een heel ander persoon dan hij deed voorkomen. Jerney liet namelijk weten dat hij haar op een schandalige manier te kijk heeft gezet.
Tijdens het koppelsweekend zou hij tegen andere deelnemers hebben verteld dat hij Jerney al sinds het begin helemaal niet aantrekkelijk vond. En er zou meer vuilspuiterij van zijn kant hebben plaatsgevonden. Dat was zo heftig, dat Jerney hem nooit meer wil zien.
Overigens zijn veel mensen ook van mening dat Jeffrey zijn deelname aan de show heeft misbruikt als stijlloze promotie voor zijn loopbaan als zanger. Nog tijdens de uitzendingen liet hij via Instagram weten dat hij bij een platenmaatschappij was langsgegaan.
Dat is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Onder het voorproefje van het nummer waren dan ook veel reacties te lezen van mensen die het idee hebben dat hij MAFS als 'opstapje' gebruikt heeft voor zijn zangcarrière.

Hartklachten

Overigens kan Jeffrey niet goed tegen kritiek van buitenaf. Eerder postte hij een emotioneel bericht op social media.
De negatieve reacties op zijn deelname aan MAFS deden veel met hem. Zo veel, dat hij naar het ziekenhuis is gebracht met heftige hartklachten. Artsen constateerden een ontstoken hartzakje, dat waarschijnlijk ontstaan is door de stress.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...