MAFS-kijkers gaan helemaal los: ''Opzouten met die twee''

Entertainment
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 22:16
carloboszhard
Vanavond stond de grote finale van MAFS (Married At First Sight) op het programma. Kijkers hebben zich wekenlang kunnen vermaken met spraakmakende televisie en mislukte matches. Maar vanavond worden televisiekijkers pas echt gek: ''Het zijn net muggen.''

Sarath en Malou

Op X (Twitter) irriteert men zich mateloos aan Sarath en Malou. Kijkers kunnen de twee niet meer uitstaan en laten van zich horen. Ene Astrid schrijft dat ze 'een beetje Sarath en Malou moe is'. Tassif vergelijkt de twee met muggen. ''Net als je denkt dat ze weg zijn hoor je ze weer zoemen.''
Men is het er unaniem over eens dat Sarath en Malou niets meer toevoegen aan het programma. ''Die hadden alles immers al beΓ«indigd.'' Onderstaand enkele reacties van kijkers:

MAFS Seizoen 9

Met de aflevering van vanavond is er een einde gekomen aan seizoen 9. Er waren meer dan 3.000 mensen die zich hadden aangemeld voor het programma. Daarvan werden er 400 uitgenodigd voor een testdag. Van deze mensen bleef dus maar een handjevol over.
Het programma had 22 afleveringen. Het is nog niet duidelijk of er ook een tiende seizoen gaat komen. Als het aan psycholoog Vittorio Busato en gedragsbioloog Tom Roth ligt niet. Zij vinden dat RTL te ver gaat en het aan kijkers verkoopt als 'wetenschappelijk'.

NET BINNEN

auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44
bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27
rene van der gijp

Gijp kondigt einde VI aan: ''Op deze datum laatste uitzending''

apr 11, 19:11
advent wreath candles

Wereldberoemde acteur plotseling (76) overleden

apr 11, 16:55