Miljoenenjacht-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is toch niet te geloven''

Entertainment
door Roland
zondag, 31 maart 2024 om 21:50
adri de agent
Het is zondagavond en dus zitten talloze huishoudens weer voor de kijkbuis voor Miljoenenjacht. De finale is razend spannend. Voormalig politieagent Adri mag de koffertjes openmaken. Dat ging best goed, tot het misging. Kijkers gaan weer flink los.

Adri volgt zijn gevoel niet

Kijkers zijn verbolgen over de tactiek van Adri. Hij heeft eigenlijk helemaal geen tactiek. Dan denk je bij jezelf: kies de koffer(s) waar je een goed gevoel bij hebt. Maar Adri besluit voor een koffer te gaan waar hij een slecht gevoel bij had.
En ja hoor, daar blijkt de vijf miljoen in te zitten. Wat een pech voor Adri. Bij de mensen thuis heerst onbegrip. Ene Patrick schrijft: ''Lullig. Koffer 1 voelt niet goed, doe toch maar. Zit daar het grootste bedrag in.'' Een ander schrijft: ''Hahahah slecht gevoel in deze koffer, maar ik pak hem gewoon. Koffer 1 €5 miljoen.''
Adri uit Middelharnis besloot uiteindelijk een bod van de bank van 99.000 euro te accepteren. Alsnog niet zo slecht natuurlijk. De thuiswinnaar van vanavond is Mari uit Gemert. We feliciteren zowel Adri als Mari met het geld!

Mike uit Zevenaar

Twee weken geleden liep het anders af, toen Mike uit Zevenaar meedeed met het koffertjesspel. Hij had grote plannen gemaakt voor wat hij met zijn winst zou gaan doen. Zo wilde hij een camper kopen en wilde hij in het huwelijksbootje stappen met zijn verloofde Bibi.
Die zat immers al vijf jaar te wachten op een ring. Vol goede moed begon Mike aan het spel, maar speelde het ene na het andere hoge bedrag weg. Uiteindelijk ging hij met 14.000 euro naar huis, tot afgrijzen van Bibi, die het zich wel 'anders' had voorgesteld.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19