Rachel Hazes in grote problemen

Entertainment
doorRolandzondag, 19 maart 2023 at 20:05
Rachel Hazes in grote problemen
Het gaat niet goed met Rachel Hazes. Neef Stanley Hazes noemt haar een 'aasgier die uit is op de hele erfenis van Andre' en vraagt zich af waar zij eigenlijk recht op heeft, nu blijkt dat ze geen erfgenaam is.

Aasgier

Inmiddels is duidelijk dat Rachel Hazes (of Van Galen?) door de familie Hazes gehaat wordt. Ze zien haar als een parasiet die telkens aandacht zoekt en met haar ruzies de naam Hazes flink ten schande maakt. Neef Stanley Hazes moet Rachel totaal niet.
''Mijn vrouw heeft het huwelijk van Andre met Ellen kapot zien gaan door Rachel. Bijna iedereen van de familie heeft een gruwelijke hekel aan haar. Stanley meent dat Rachel ''van geen kant deugt''.
''Ik vind haar een aasgier. Nu ze geen erfgenaam is, waar heeft ze dan eigenlijk nog recht op?'', zo vraagt Stanley zich af.

Roxeanne heeft nog niets ontvangen

In de rechtszaak die Roxeanne tegen haar moeder aanspande, heeft de rechter geoordeeld dat Rachel tal van documenten moet overleggen. We zijn inmiddels weken verder, maar Roxeanne heeft nog steeds niets gekregen. Rachel heeft nog een week de tijd. Levert ze de gewenste stukken dan nog steeds niet in, dan kost haar dat een boete van 2.500 euro per dag.
0 Reacties