Televisiepresentator Jan Versteegh op staande voet ontslagen: ''Einde carrière''

Entertainment
door Roland
woensdag, 05 juni 2024 om 13:18
jan versteegh
Het rommelt in de Nederlandse showbizz-gemeenschap. In de afgelopen jaren zijn een hoop carrières om zeep geholpen door incidenten en vergrijpen. En zojuist is er een nieuwe onthulling bijgekomen. Volgens de heren van Roddelpraat, heeft presentator Jan Versteegh zich vergrepen aan 'jonge meisjes'. Versteegh is ontslagen.

Jan Versteegh

Dennis Schouten en Jan Roos openen de Roddelpraat-uitzending met een heftig bericht. Jan Versteegh is lang gymleraar geweest, en zou zich daar vergrepen hebben aan minderjarige meisjes.
Dennis belt ene Jonathan die destijds les van Jan heeft gekregen op school. ''Bij ons op school is het best wel bekend dat hij aan minderjarige meisjes heeft gezeten. Toen vond ik dat grappig en lachte ik erom. Maarja, het kan eigenlijk echt niet.''
Volgens Jonathan is Jan meermaals de meisjeskleedkamer binnengelopen, terwijl de meisjes zich gewoon aan het omkleden waren. En het zou in sommige gevallen ook fysiek zijn geweest.
Jonathan beweert dat ieder meisje 'onder de 18' is geweest. ''Hij gaf ook les aan de kinderen uit de eerste en de tweede.''

School wist ervan

De school zou op de hoogte zijn geweest van de gebeurtenissen en heeft Jan op staande voet ontslagen. ''Hij was gewoon opeens weg. Het is een beetje in de doofpot gegooid. Onder de leerlingen ging het wel rond. Maar bij leraren werd er niet echt over gepraat.
Versteegh heeft zelf altijd verklaard dat hij het haatte om gymleraar te zijn. Hij wilde liever op televisie en om die reden was hij opgestapt.
Volgens Jonathan is dat niet aan de orde. ''Hij is weggestuurd vanwege ontucht.''
We zijn razend benieuwd wat Jan Versteegh hierover te zeggen heeft, want dergelijke beschuldigingen zijn erg zwaar. Wellicht komt hij met een reactie.

Jeroen, Marco, Ali en Thijs

Het is goed mis binnen die entertainmentindustrie. Je had natuurlijk het schandaal bij The Voice, waar Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.
Rietbergen bekende schuld en stuurde een 'sorry' de wereld in. Afgelopen week werd duidelijk dat hij nergens voor vervolgd wordt. Voor Marco Borsato, oud jurylid bij de talentenshow, ligt dat anders. Hij wacht nog steeds op zijn rechtszaak wegens 'ontucht' met een minderjarig meisje.
En dan is er nog knuffelmarokkaan Ali B. Deze week werd bekend dat hij verdacht wordt van aanranding, maar ook van verkrachting.
Als we dan toch bezig zijn, was daar ook nog Thijs Römer. Deze smeerkees zat in WhatsApp-groep met jonge meiden, die hij adviseerde hoe ze zichzelf moesten plezieren onder de douche. Ook vroeg hij naaktfoto's, en stuurde hij beelden van zijn jongeheer.
Thijs Römer werd uiteindelijk veroordeeld voor 'online misbruik' van drie minderige meisjes en heeft 30 dagen in de gevangenis gezeten. Hij moet ook een schadevergoeding ophoesten, maar die kan hij niet betalen. Dat is vorige week bekendgemaakt.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...