Woordvoerder deelt nieuws over camerabeelden in onderzoek naar Joost Klein

Entertainment
door Roland
zondag, 12 mei 2024 om 12:19
joostklein
De Eurovisie-soap lijkt voorlopig nog niet tot een einde te komen. De Zweedse politie heeft zojuist een erg korte update gegeven over het onderzoek dat er naar Joost Klein loopt, en of er camerabeelden zijn wat er zich exact heeft afgespeeld.

Camerabeelden?

Het verhaal lijkt steeds gekker te worden. De politie weigert namelijk te vertellen of zij camerabeelden hebben gekregen van het 'incident', waarbij Joost een 'dreigende beweging' gemaakt zou hebben naar de medewerker van de organsatie.
Volgens een woordvoerder maakt die vraag 'onderdeel uit van het onderzoek'. Dat zelfs een dusdanige simpele vraag niet beantwoord kan worden, doet veel wenkbrauwen fronsen. De politie heeft het onderzoek afgerond en draagt de bevindingen op korte termijn over aan het Openbaar Ministerie.

Geen aangifte

Het Zweedse OM gaat dan bepalen of, en welke stappen er worden ondernemen tegen Joost. Ook blijkt dat er geen aangifte ligt tegen Joost. Dit maakt de situatie allemaal nog vreemder.
Waarom de politie oproepen, Joost Klein uitsluiten van deelname en een halfslachtige verklaring afgeven, als het 'slachtoffer' niet eens aangifte heeft gedaan?
Bij steeds meer mensen leeft het gevoel dat er iets niet klopt. Joost hoeft ook niet in Zweden te blijven en ook dat is redelijk absurd. Je zou denken dat iemand die in een ander land ergens van verdacht wordt, dan ook daar moet blijven in afwachting van het onderzoek.

Andere visie

De politiewoorder laat weten dat Joost 'op geen enkele manier wordt belemmerd in zijn bewegingen' en mag gaan en staan waar hij wil.
De cameravrouw weigert ook om in gesprek te gaan met Joost, maar heeft volgens de organsiatie EBU 'een andere visie' op wat er gebeurd is. Wat dat dan exact is, wil niemand vertellen.

Poll

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...