Sarah van Soelen heeft gereageerd op een vraag over haar ex-geliefde André Hazes. Eerst heeft ze nooit gesproken over alle incidenten die hebben gespeeld, maar nu heeft ze toch iets van haar laten horen.

Relatiebreuk

De breuk tussen de twee tortelduifjes werd een aantal weken geleden grootschalig bekend gemaakt door zelfbenoemde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Toch is het van een officiële verklaring nooit gekomen, tot nu. Sarah heeft namelijk nooit gereageerd op vragen over haar ex-vriend.

Ze heeft kort contact gehad met de andere zelfbenoemde showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry. Hij had een gesprek met haar over een ander onderwerp. Toch kon hij de brandende vraag niet voor zich houden: “Hoe zit het nou tussen jou en andre?” Sarah reageerde daarop: “Doe ik geen uitspraken over, het gaat iig goed met mij 😘.”

BEKIJK OOK:  John van den Heuvel officieel op de hoogte gebracht over Marco Borsato

Eerst reactie

Hoewel ze reageerde op de vraag, bleef een concreet antwoord uit. Yvonne Coldeweijer kennende werd er meteen weer een ‘verhaal’ de wereld ingeslingerd. Het zou namelijk komen door een geheimhoudingsplicht: “Sarasoel heeft aan mensen verklaard dat zij een geheimhoudingscontract heeft moeten tekenen.”

Blijkbaar komt deze verklaring door het feit dat er volgend jaar een documentaire gaat verschijnen over Hazes: “Er is natuurlijk al heel veel gefilmd en het zou ontzettend schadelijk zijn en heel erg veel geld kosten als Sarasoel nu allerlei dingen naar buiten ging brengen.”

BEKIJK OOK:  Gordon opent de aanval om Tim Douwsma – “onzinnige berichten!”