Jutta Leerdam wil niet meer verder: ''Hier droom ik van''

Sport
door Roland
zaterdag, 06 april 2024 om 17:23
jutta leerdam
Schaatsbae Jutta Leerdam behoeft geen introductie meer. De meervoudig wereldkampioen is bekend door het hele land en tegenwoordig ook in de Verenigde Staten. Dat komt door haar relatie met Jake Paul en dat heeft Jutta natuurlijk slim aangepakt.

Jutta Leerdam schaatsen

Voordat Jutta haar hartje verloor aan Jake, was ze samen met collega-schaatser Koen Verweij. Die moet raar opgekeken hebben toen zijn ex ineens in de armen lag van een Amerikaanse influencer met miljoenen volgers.
De blonde uit 's-Gravenzande neemt het er ondertussen lekker van. Op het ijs gaat het wat minder. Reden is een hardnekkige enkelblessure. Tijdens een interview met de NOS barstte Leerdam onlangs in tranen uit. Ze vertelde geen plezier meer in het schaatsen te hebben.

Relatie met Jake

Veel mensen denken echter dat er ook andere dingen spelen. Een langeafstandsrelatie onderhouden met een Amerikaan kost veel tijd en moeite. Zeker wanneer je allebei ontzettend bekend bent kan het voorkomen dat het uiteindelijk toch niet werkt.
In de afgelopen maanden zagen we Jake Paul vaak in Nederland, terwijl Jutta andersom meermaals naar Los Angeles vloog. Beiden hebben echter ook nog een loopbaan. Jutta schaatst op topniveau en Jake is actief op YouTube en bokst tegen oude mannen. Dat leverde en levert hem miljoenen op.
Als hij na het aankomende gevecht met Mike Tyson, in juli, overal mee zou stoppen, zou hij vermoedelijk niet meer hoeven te werken.Op 27-jarige leeftijd wordt zijn vermogen ingeschat op zo'n 60 miljoen dollar. En dus kan hij doen wat hij leuk vindt.

Geen motivatie

Voor Jutta ligt dat (nog) anders. Zij zal hard moeten schaatsen om geld te verdienen. Maar is ze hier nog wel gemotiveerd voor? In een TikTok-filmpje is te zien hoe Jutta lekker in het prive-zwembad van Jake ligt. Hier schrijft ze een alarmerende tekst bij.
Ze laat namelijk weten dat ze liever geniet van een rijkeluisleventje, dan 'elke dag hetzelfde rondje te moeten schaatsen'. Volgers weten het zeker: haar blessure in combinatie met de mogelijkheden om snel en veel geld via internet te verdienen krijgen op korte termijn de voorkeur.

Poll

NET BINNEN

regen

Het gaat helemaal mis: meerdere plaatsen volledig onder water

mei 02, 20:58
laura selmhorst

GTST-kijkers in rep en roer na verdrietig nieuws over Laura

mei 02, 19:09
marco borsato en maan

Gerucht over Marco en Maan blijkt te kloppen: dit is er tussen hen gebeurd

mei 02, 13:47
micah tindell adoev qlas4 unsplash 1

Nietsontziend noodweer op komst: zo laat gaat het zwaar los bij jou

mei 02, 12:12