Jake deelt bijzonder filmpje: "Jutta Leerdam is zwanger!"

BNers
door Dennis
maandag, 20 november 2023 om 16:30
jutta leerdam zwanger
Jake Paul en Jutta Leerdam zijn misschien is op dit moment misschien wel het meest bekende koppel van Nederland. Het is dan ook niet gek dat er altijd heel veel speculatie rondom de twee is.

Jutta Leerdam zwanger

De media, en wij dus ook, houden altijd goed in de gaten of er wat speelt rond de twee. Toen we vanmiddag een filmpje zagen opduiken van Jake Paul, kwamen er meteen geruchten op gang.
Juicekanalen en websites dachten in de video een bijzondere boodschap te zien. Jake maakte namelijk een filmpje van '26 days' in het zand. Hij plaatste dit filmpje zonder context in zijn Instagram story.
Het eerste wat bijvoorbeeld bij juicewebsite Showmag kopt is "Jutta Leerdam is zwanger van Jake Paul!". Misschien wat voorbarig, maar het zou zomaar kunnen natuurlijk.

Mysterieuze boodschap

Een ander platform had de mysterieuze boodschap ook gezien. Zij dachten dat er stond '260 dagen', en waren dan ook erg benieuwd naar wat er dan precies was. Gelukkig waren hun volgers wat scherper dan zijzelf, want er staat toch echt 26 dagen.
Is Jutta misschien 26 dagen zwanger? Of maken ze over 26 dagen bekend dat Jutta Leerdam zwanger is? Wij hebben geen idee maar het geeft wel weer een hoop stof tot schrijven. Wat denken jullie ervan? Je kunt hieronder in de comments reageren.

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...