Jake deelt bijzonder filmpje: "Jutta Leerdam is zwanger!"

BNers
door Dennismaandag, 20 november 2023 om 16:30
jutta leerdam zwanger
Jake Paul en Jutta Leerdam zijn misschien is op dit moment misschien wel het meest bekende koppel van Nederland. Het is dan ook niet gek dat er altijd heel veel speculatie rondom de twee is.

Jutta Leerdam zwanger

De media, en wij dus ook, houden altijd goed in de gaten of er wat speelt rond de twee. Toen we vanmiddag een filmpje zagen opduiken van Jake Paul, kwamen er meteen geruchten op gang.
Juicekanalen en websites dachten in de video een bijzondere boodschap te zien. Jake maakte namelijk een filmpje van '26 days' in het zand. Hij plaatste dit filmpje zonder context in zijn Instagram story.
Het eerste wat bijvoorbeeld bij juicewebsite Showmag kopt is "Jutta Leerdam is zwanger van Jake Paul!". Misschien wat voorbarig, maar het zou zomaar kunnen natuurlijk.

Mysterieuze boodschap

Een ander platform had de mysterieuze boodschap ook gezien. Zij dachten dat er stond '260 dagen', en waren dan ook erg benieuwd naar wat er dan precies was. Gelukkig waren hun volgers wat scherper dan zijzelf, want er staat toch echt 26 dagen.
Is Jutta misschien 26 dagen zwanger? Of maken ze over 26 dagen bekend dat Jutta Leerdam zwanger is? Wij hebben geen idee maar het geeft wel weer een hoop stof tot schrijven. Wat denken jullie ervan? Je kunt hieronder in de comments reageren.

NET BINNEN

mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46
britt

Britt Dekker in diepe rouw na onverwachts verlies

feb 29, 10:39
steenrijk

Kijkers Steenrijk, Straatarm gaan helemaal los over arm gezin

feb 29, 00:19
suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58