Uitgelekt: Is dit de échte reden dat Thomas Berge zijn gezin verlaat?

BNers
door Roland
zondag, 24 maart 2024 om 10:30
thomas berge
De hele afgelopen week stond in het teken van de breuk tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning. Het is niet de eerste keer dat de zanger zijn gezin in de steek laat. Maar waarom mislukken zijn relaties steeds? Weekblad Story denkt het antwoord te hebben.

Thomas Berge en Elianne uit elkaar

Thomas heeft nu drie kinderen bij twee ex-partners. Elianne maakte hem flink zwart en riep overal dat hij was vreemdgegaan en 'dirty talk' met andere vrouwen had gehad. Niet veel later verscheen er ineens een bericht van het gewezen ex-vriendinnetje.
Ze had dat allemaal niet zo bedoeld en gooide het op 'een nacht vol emotie'. Bottomline: Thomas was helemaal niet vreemdgegaan. Blijft natuurlijk de vraag waarom Thomas er zo kort na de geboorte van hun kindje alweer de benen neemt. Want normaal is dat natuurlijk niet.

Valt hij op mannen?

Weekblad Story denkt dat het wel eens te maken zou kunnen hebben met zijn 'échte geaardheid'. Journaliste Karin Riethoven schrijft dat de geruchten over zijn seksuele voorkeur weer naar boven komen. ''De reden dat Thomas zich in al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen in de hoek van zijn geaardheid gezocht kunnen worden.''
Riethoven wijst erop dat er binnen de 'babbelzieke showbizz' al sinds het begin van Thomas' loopbaan zeer hardnekkige geruchten de ronde doen over zijn geaardheid. ''Om die logische reden zou hij dan ook nooit het ware geluk en de mentale rust bij een vrouw vinden.''
Of dat echt zo is, is niet bekend. ''Er zijn van die theorie nooit bewijzen geleverd.'' Thomas liet via social media weten dat er geen andere vrouw in het spel is.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19