Krant lekt nieuwe details: 'Dit is wat Joost Klein echt gedaan heeft'

Entertainment
door Roland
maandag, 13 mei 2024 om 9:37
joost klein
De gemoederen rondom het Eurovisie Songfestival blijven de wereld bezig houden. Joost Klein mocht niet meedoen aan de finale, maar er is nog steeds niet duidelijk wat er gebeurd is. Een Zweedse krant komt nu met wat meer informatie over het voorval.

Diskwalificatie Joost Klein

De schok was afgelopen vrijdag groot. Joost stond al op het podium om te repeteren, toen hij er vanaf gehaald werd door de organisatie.
Vervolgens bleef het lang stil. Er werd alleen verklaard dat er een onderzoek was gestart naar Joost en dat hij daarom geschorst was. De wildste geruchten doken op, maar uiteindelijk bleek dat er een incident was geweest tussen Joost en een cameravrouw.
Wat dat precies was is nog steeds niet duidelijk. AVROTROS verklaarde dat Klein een dreigende beweging had gemaakt in de richting van de vrouw.
De politie werd ingeschakeld en alle betrokkenen werden verhoord. Uiteindelijk besloot de organidatie Joost te diswalificeren, tot woede van onder meer commentator Cornald 'F*ck de EBU' Maas. Hij haalde flink uit naar de organisatie.

Meer informatie

Maar wat is er nou eigenlijk echt gebeurd? Niemand lijkt er iets over kwijt te willen. Wel kwam de EBU gisteren met het verhaal dat de cameravrouw een andere lezing van de feiten had dan wat AVROTROS verklaarde. Maar wat dat dan precies was werd niet verteld.
Inmiddels is weer iets meer naar buiten gekomen. De Zweedse krant Aftonbladet maakt melding van een zwaar incident.
Volgens een bron van de krant heeft Joost zich 'erg agressief' gedragen tegen een 'zeer geschrokken vrouw' en is er zelfs een camera gebroken.
Ook weekblad Story en andere Nederlandse media maken hier inmiddels melding van. En zo kunnen we weer een nieuw hoofdstuk aan dit boek toevoegen.

Poll

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...