Experts laten zien hoe je wint bij een coinpusher op de kermis: ''Dit moet je doen''

Opmerkelijk
door Roland
vrijdag, 17 mei 2024 om 8:55
coinpusher
Op een kermis heb je niet alleen maar attracties. Je kunt er ook leuke prijzen winnen door te spelen op een zogeheten coinpusher. Maar wat is nou de beste strategie om dit te doen? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Coinpusher

Een coinpusher, ofwel een muntenschuiver, is een apparaat dat veelal op de kermis te vinden is. Je gooit hierbij een munt door een gleuf, die vervolgens op een bewegend plateau terechtkomt.
Op dit plateau liggen naast een groot aantal munten, vaak ook schijfjes waar een puntenaantal op staat. Het is de bedoeling dat jouw muntje tegen de andere munten wordt aangedrukt, zodat ze van het plateau af vallen en terechtkomen in de bak. Alles wat in de bak valt, is namelijk van jou.

Winnen bij coinpusher

Vooropgesteld is een coinpusher een kansspel. Je hebt dus flink wat geluk nodig om te kunnen winnen. Dat wil echter niet zeggen dat je geen tips en tricks hebt, waarmee je jouw winstkansen kunt vergroten. Op YouTube is een video te vinden van Sven en Koen.
Zij nemen de proef op de som en geven een aantal tips over hoe je jouw geluk kunt omzetten naar skills. Hier komen ze.
1) Kies een kast waarop gespeeld is
Kies een kast waarop mensen al hebben gespeeld. Kies dus geen 'nieuwe kast', waarbij de munten nog naar de rand moeten worden geduwd.
2) Kijk naar de zijkanten
Sla kasten over waarbij de punten bijna allemaal aan de zijkant en boven op elkaar liggen. Door het gewicht is het lastig om deze met jouw muntje over de rand te kunnen duwen.
3) Gooi er meer tegelijk in
De mannen laten zien dat je met een muntje tegelijk, minder bereikt dan wanneer je er vier tegelijk gooit. ''Zo schuift het geleidelijk naar voren.
4) Zoek een kast met bonusspel
Sommige kasten hebben een bonusmeter. Wanneer die meter al vrij vol zit, kun je hierop spelen zodat je mee kunt doen aan het bonusspel. En dan kun je aardig wat munten winnen.
5) Stop op tijd
De laatste belangrijke tip is op tijd stoppen. Als je ziet dat vrijwel alle plasticen munten met punten eruit zijn, kun je beter veranderen van kast.
Sven en Koen hebben 10 euro uitgegeven en hebben daarmee 64.000 punten verzameld. Wil jij weten wat ze daarvoor hebben uitgekozen? In onderstaande video kun je hun tips en tricks, evenals de uiteindelijk prijs zien.
Ken jij iemand die dit zeker moet proberen? Tag diegene in de comments en vergeet dit artikel niet te delen.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...