Maarten van Rossem heeft gisteren niet naar de doorstart van Vandaag Inside gekeken. Hij vindt het programma nergens over gaan en ergert zich kapot aan René van der Gijp: ”Die man is nooit ouder geworden dan 17 jaar, die is gewoon infantiel.”

In zijn podcast zegt Van Rossem dat Johan Derksen, die hij een aardige man vindt, de pech heeft dat hij dikbetaald in de verkeerde talkshow terecht is gekomen, waar jongemannenpret domineert.

En dat is vooral de schuld van René, vindt Maarten. ”Johan verlaagt zich tot de kleedkamerhumor van René. Die man is nooit ouder geworden dan 17. Die vindt dat type van grappen leuk en ook dat eeuwige stomme gelul over voetbal. Het is infantiel. Het zijn mannen die nooit ouder zijn geworden dan lekker gas geven in de auto, een grote mond, lachen om seks en poep. Het is in feite in essentie een infantiele wereld. Dat is Van der Gijp. Dat is een groot kind.”

BEKIJK OOK:  Net binnen: Johan Derksen genomineerd voor Online Radio Award

‘Treurig programma’

René verpest Johan, meent de Slimste Mens-ster. ”Johan vond het toch weer interessant, het betaalt goed, dat kwam erbij, het ging meestal over voetbal en dat vindt hij ook interessant. Dan krijg je dus dat Johan, overigens wel vrij stompzinnig, dat verhaal vertelt. Het valt in de sfeer van dat programma te beschouwen als: oh, wat een lollig verhaal!”

Vandaag Inside is volgens hem een treurig programma. ”De hele context van het programma deugt niet en heeft ook nooit gedeugd.”

BEKIJK OOK:  Sonja Bakker door de mengel gehaald na kritische uitspraken over Gordon


Like it? Share with your friends!